zozon 6 Napisano Septembar 11, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Potreban levi retrovizor za Afriku Twin RD 07, ako znate nekog ili vi imate molim javite na pp . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 11, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Imas jeftinih kopija u Luisu i drugdje. Originalni ces tesko naci i bio bi skup. Ne znam sta se desilo sa tvojim, ali dobra strana je sto mogu da se poprave. Pretpostavljam da ti je motor pao na stranu i da je ogledalo i casica otpala sa nosaca. Ako je to slucaj, mozes odvojiti plastiku koja drzi staklo na casici, izvaditi staklo i onda privrnuti casicu, onim istim maticama zajedno sa federom na kraju koje su ostale na nosacu,ponovo na nosac. Izrezi drugo staklo debljine 2 mm ako ima, ako ne onda 3mm, vrati u casicu i ucvrsti vracanjem plastike na svoje mjesto. Ja sam to radio jednom i savrseno radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Septembar 11, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Imas jeftinih kopija u Luisu i drugdje. Originalni ces tesko naci i bio bi skup. Ne znam sta se desilo sa tvojim, ali dobra strana je sto mogu da se poprave. Pretpostavljam da ti je motor pao na stranu i da je ogledalo i casica otpala sa nosaca. Ako je to slucaj, mozes odvojiti plastiku koja drzi staklo na casici, izvaditi staklo i onda privrnuti casicu, onim istim maticama zajedno sa federom na kraju koje su ostale na nosacu,ponovo na nosac. Izrezi drugo staklo debljine 2 mm ako ima, ako ne onda 3mm, vrati u casicu i ucvrsti vracanjem plastike na svoje mjesto. Ja sam to radio jednom i savrseno radi Solja retrovizora se prakticno iscupala preko svega sto je drzi, pa sam smislio da kupim drugi jer bi ova intervencija bila mnogo komplikovana... mada ako ne nadjem drugi peglacemo ovaj ! Tako mi treba kad ocu da se vozim po Pescari ;D U svakom slucaju hvala Bobane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 11, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da te obeshrabri. Ona se uvijek iscupa sa nosaca. Kao da vidim da se malo rascjepila u onom lijevku koji ulazi u lijevak nosaca. Slobodno to popravi klijestima da udje u lijevak, a onda ce ga matica preko opruge dodatno utisnuti i ucvrstiti. Kupi drugo ogledalce i to je to. Mozes kupiti neki drugi, original je tesko naci i skup je. Original je original i ocigledno je neuporedivo kvalitetniji od kopija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...