Mirkic 267 Napisano Januar 15, 2021 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ako ima neko ko bi ucinio uslugu Treba doneti deo iz nemacke za srbiju,pa ako znate nekoga da se uskoro vraca i da zeli pomoci javite Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Januar 15, 2021 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Mirkic, izvini sto ti se ubacujem ovako u temu ali bi i meni trebalo nesto iz Nemacke, pa ako je neko raspolozen... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Januar 15, 2021 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan naravno,ako sasnazam pre tebe ko moze (zeli) ,javljam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano Januar 15, 2021 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje je iscimati ove prevoznike sto rade kombijima Nemacku. Samo ne znam kako naplacuju,verovatno zavisi od velicine i tezine dela.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Januar 15, 2021 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Kad malo bolje razmislim, odustajem. Necu da cimam nikoga. Sacekacu da to sto mi treba stigne ovde. Nije mi bas toliko frka. Hvala Mirkic i izvini jos jednom na ubacivanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...