Bursac 74 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan mala ispravka nije platicevo mesto okupljanja vec selo tabanovic pet km od sapca prema bogaticu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 21, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan mala ispravka nije platicevo mesto okupljanja vec selo tabanovic pet km od sapca prema bogaticu Hvala na ispravci,kroz Platicevo sam prosao pa mi je valjda ostalo u secanju,bili smo u Tabanovicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan lepo mesto i dobro društvo šta više . Drago mi je što sam video Bunara nasmejanog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 26, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo vreme smo i juce iskoristili da se malo provozamo i druzimo. Isli smo u posetu kod naseg Heer Flicka,ili Kneza tj. Milosa iz Ljiga. On ima staro seosko domacinstvo u okolini Ljiga gde nas je ugostio. Posle rucka Milos nas je odveo na izlet na Ravnu Goru,put je u ocajnom stanju,vise ga nema nego ima,ali zbog Cice vredi otici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 26, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Upisaću se u "Čoper", ako ne daju, onda u četnike... nešto na č... uglavnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 26, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Tomo brate kod nas si uvek dobrodosao,naravno i Mokl! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Septembar 26, 2011 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan Pa i mi smo bili tu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 26, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Pa i mi smo bili tu... ... a ona sa sikirće...?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Septembar 26, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan I ja 2004...slika iz blica Ja sam onaj sa Klint-istvudskim pogledom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 26, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kao lutke ste! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Octobar 10, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Coperasi su se i juce druzili,vozili,pili,jeli.........lose vreme,hladno,kisa......nije bio razlog da odlazemo vec dogovoreno. Okupljanje u Pozarevcu uz tradicionalnu kajsijevacu,srpski dorucak,gibanica,suvomesnato,bilo je tu i pecuraka i naravno pasulj prebranac. Posle toga idemo na voznju,Dunav i Veliko Gradiste.Posle obilnog dorucka svracamo da nesto popijemo. U povratku svracamo na rucak kod Stiskih Orlova.Domacini kao i uvek dobri,mada ono nije bilo humano,toliko jela i pica.......ali izdrzasmo. Junak dana je nasa Zorjana koja je prevalila 600km po kisi,hladnoci.....Zoko :care: Pao je dogovor da se druzenje ponovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Octobar 10, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Imaju Čoper-aši smisla za druženje,... a imaš i fensi šešir, nije baš četnički ali o.k. je za protiv-vazdušnu odbranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Octobar 10, 2011 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Vidi moj skolski drug Flora. On vozi onog korejanca 650 cm. Lepo se druzite. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Octobar 12, 2011 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan A jel mozemo i mi preko 60 godina sa vama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veterans 15 Napisano Octobar 25, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: Srbija / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Članovi MK Čoper-Srbija su se i u 2011 godini vozali ,putovali ,družili se po celoj Srbiji i malo šire. http://www.youtube.com/watch?v=KtniK1KZQfw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Octobar 31, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Proslog vikenda imali smo klubsko druzenje u Vlajkovcu kod Vrsca kod naseg clana Mirceta. Lepo smo se proveli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Octobar 31, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan aaaaaaa, i ova skitnica bila je kod vas????? Nadam se, da se je vratila, jer ne sme da propusti noć veštica u Ljubljani kod fajersa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 10, 2012 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Malo slika sa nasih klubskih voznji u 2011. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Mart 22, 2012 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Coper himna,demo snimak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Mart 23, 2012 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Coperi su se proslog vikenda vozili do Fruske Gore gde je bilo lepo druzenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veterans 15 Napisano April 27, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: Srbija / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Spot-pesma o MK Čoper Srbija od grupe "Prazan Prostor" http://www.youtube.com/watch?v=cZ1sYYCA_ok&feature=youtu.be Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano April 27, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast,iskreno ,zavidim vam na slozi ,razumevanju,toga nam sve vise fali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smilodon 151 Napisano Maj 26, 2012 Honda, 45 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem se dvojici Čoperaša koji su mi pritekli u nevolji na putu ka Šapcu, Prvi je obeležen a drugi se zove Pavel. Momci svaka vam čast. Javite se na PP da vam dam br.tel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Maj 27, 2012 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan To je nas clan Dzoni iz Beograda,na forumu su Dzoniboss i pavel,javice se oni kada ovo procitaju. Malteški krst koji je na našim bojama poznat je još iz krstaških ratova,kao simbol koji su nosili osnivači bolnice u Jerusalimu 1080godine, da bi se starali o siromašnim i bolesnim hodočasnicima u Svetoj zemlji.U Prvom krstaškom ratu postali su verski i viteški red. Posle gubitka hrišćanskih teritorija sele se na Rodos a kasnije na Maltu , gde su i dobili naziv Malteški vitezovi. Postoji više naziva za ovaj viteški red ; -Jovanovci / zbog crkve svetog Jovana uz koju su podigli bolnicu / -Hospitalci / lečili su ranjene i bolesne / Nosili su crnu odoru na kojoj je bio beli krst. Do današnjih dana Malteški grb je ostao simbol humanosti. Mislim da je sve jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran-sm 131 Napisano Maj 30, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan Goca Tržan Hvala, lep provod Vam želim čoperaši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...