GORAN_MKD 0 Napisano Septembar 7, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: skopje makedonija Prijavi odgovor kao problematičan 31 avgust u KICEVO tacnije u MAKEDONIJA , odrzala se moto trka koja se sastajala od 2 klase , jedna do 600ccm i druga nad 600ccm . vreme je bilo super i okupila se publika oko 10000 posetioci . u trci natprevarili su se gosti sa susedne SRBIJE , BUGARSKE I TURSKE . pogledajte slike i sve ce da vam bude jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8570 Napisano Septembar 7, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekoliko godina su moj ortak i brat bili u ekipi koja se takmicila u Kicevu. Inace imam je kucu u Kicevu, jel se trka organizovala na onom Ex poligonu ex JNA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GORAN_MKD 0 Napisano Septembar 7, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: skopje makedonija Prijavi odgovor kao problematičan jeste trka se odrzuje na taj poligon kasarne u kicevo , kasnije cu a posaljem vise slike sa nastana , malo sam ih pobrkao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...