Charuga 769 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da je photoshop u pitanju ali nebi bio los uzivo...ili je mozda u planu za buducnost...zna li neko vise???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 7, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan phph ja nemam pojma ??? Ovaj prednji deo je isti kao i kod Hayabuse, identican ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Septembar 7, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ma da, to se neko igrao u photoshopu...ali izgleda vrlo mocno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Septembar 7, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan napravljeno u photoshopu i to dosta lose,nema nista od ovoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 7, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan izgleda kao neka busa, atletski gradjena, meni je preterano! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Septembar 8, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan napravljeno u photoshopu i to dosta lose,nema nista od ovoga Potrudio se covek da malo dizajnira . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Septembar 8, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan ma nek prica ko sta oce..... meni ovo izgleda mnooooogooo zajbano bez sve sale! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj bar ima zadnju viljušku ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 8, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj bar ima zadnju viljušku ;D ;D ;D I to kakvu!!! :o :o :o Meni se jako dopada...em je lep, em je Suzuki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj bar ima zadnju viljušku ;D ;D ;D Hondinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj bar ima zadnju viljušku ;D ;D ;D Hondinu Znači da je dobra. Lep, ko i svaki Suzuki, al di su mu zadnji migavci? ;D I ovaj vetrobran mnogo nizak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 8, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj bar ima zadnju viljušku ;D ;D ;D Hondinu Znači da je dobra. Lep, ko i svaki Suzuki, al di su mu zadnji migavci? ;D I ovaj vetrobran mnogo nizak... Integrisani-k'o prednji! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj bar ima zadnju viljušku ;D ;D ;D Hondinu Znači da je dobra. Lep, ko i svaki Suzuki, al di su mu zadnji migavci? ;D I ovaj vetrobran mnogo nizak... Integrisani-k'o prednji! ;D ...ili dezintegrisani, zajedno sa nosacem tablice! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan ...ili dezintegrisani, zajedno sa nosacem tablice! ;D To je bilo sledeće pitanje. ;D Šalu na stranu, meni se svidja, samo što mi ovaj vetrobran bode oči.Mene bi vetar taman gadjao u grudi/glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...