ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 7, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, Muci me to sto mi nerealno radi brzinomer ?Digitalan je i pise mi npr. isao sam sa caletom jedan pored drugog , kod mene je pisalo da sam isao 70km/h a kod caleta, (njegov brzinomer radi sigruno dobro) 95km/h ?Sta tu nije u redu ?Kako da to sredim ? Ja sam mislio da je problem u tome da su u kompijuter date pogresne dimenzije tocka motora pa zato to radi , a mozda mi nisi dobri i oni magneti ?!o cemu se radi, Molim za pomoc ?? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Septembar 7, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan ako je motor nov i ima garanciju povedi ga u servis to je najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Septembar 7, 2008 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj pandura da ti izmeri pa ces biti siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 7, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Što ovo ne napisa u onoj temi? Najbolje je da brzinu proveriš nekim GPS-om, pozajmi ga ako nemaš. Digitalni brzinomer ne bi trebalo da laže ako nije menjan prenos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...