Stile 502 Napisano Decembar 11, 2020 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju hexagonal auspuh kopija Akrapovica za Suzuki V-strom Napravljen u Dragon Adi ,poseduje dodatak gde se stavlja sonda ,tako da se u svakom momnetu moze vratiti vas fabricki auspuh u slucaju prodaje ili prolaska na tehnicki pregled ,ja sam ga kupio od kolege koji je prodao svoj motor ,u medjuvremenu sam i ja prodao moj Strom tako da ausouh ide u oglase ,Cena novog auspuha je 250+ evra ,cena ovog kojeg ja nudim je 130e Moj tel. 062438984 Послато са SM-N950F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 502 Napisano Decembar 11, 2020 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Evo slikeПослато са SM-N950F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 502 Napisano Decembar 11, 2020 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Ima i db ...Послато са SM-N950F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Decembar 12, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Koji je precnik (D=?) ulaza. Vidi se da postoje redukcije. Moli te nadji pomicno merilo pa izmeri.Sent from my SM-A715F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Decembar 12, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ulaz 60 kupujemSent from my SM-A715F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Decembar 12, 2020 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Да ли одговара и старијем строму? 2006Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 502 Napisano Decembar 12, 2020 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Bruno 68 je napisao: Ako je ulaz 60 kupujem Sent from my SM-A715F using Tapatalk Nije 60 mm ,ulaz je 50mm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 502 Napisano Decembar 12, 2020 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, DzOkS je napisao: Да ли одговара и старијем строму? 2006 Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока N e odgovara na zalost Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Decembar 15, 2020 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A kako se uopste cuje? Ja sto sam slusao neke brendirane auspuhe na malom stromu nije bilo nista posebno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 502 Napisano Decembar 17, 2020 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Prodato ,moze lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...