Mrme 0 Napisano Septembar 5, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd mala pomoc,blizi mi se servis na mojoj Kawi i u dilemi sam gde otici na servis dal kod Stankare gde je motor kupljen ili kod Culeta koji je takodje ovlasceni Kawasaki serviser i ne gubim garanciju ako odradim i kod njega.Iz Subotice sam tako da bi mi Cule bio dosta blizi,al nekako kad nazovem preko telefona,kod Stankare mi deluju dosta ozbiljnije i poslovnije i zbog toga se dvoumim.Procitao sam ovde na forumu dosta negativnih napisa o Stankari,mada neki kazu i da su se promenili na bolje.Eto toliko,pa ako je neko raspolozen neka mi odgovori,pa da ne pogresim u odabiru servisa. Hvala unapred i poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 5, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Po onome sto sam procitao po forumu - Cule. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 5, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za Culeta ne znam, ali Stankara zasigurno NE. Drugar je pre neki dan servisirao Kawu kod Marinkovica u Cacku i vrlo je zadovoljan uslugom, ponasanjem, tretmanom prema musteriji i cenom naravno, pa razmisli i o tome, mada je fakat daleko od Subotice. Ali usput ima takvih pecenjara da se neces pokajati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Septembar 5, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Moje misljenje je takodje CULE... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 594 Napisano Septembar 5, 2008 Drug član, 1720 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam cuo samo reci hvale za tog Culeta sto nije slucaj i za Mimoto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Septembar 5, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Za Culeta ne znam, ali Stankara zasigurno NE. Drugar je pre neki dan servisirao Kawu kod Marinkovica u Cacku i vrlo je zadovoljan uslugom, ponasanjem, tretmanom prema musteriji i cenom naravno, pa razmisli i o tome, mada je fakat daleko od Subotice. Ali usput ima takvih pecenjara da se neces pokajati. Inace motor sam kupio u Cacku i odrzavan je kod Marinkovica,i cuo sam za njega da je ok,al mi se nesto ne ide cak do Cacka na redovni servis.Mada ove pecenjare uopste ne zvuce tako lose ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Septembar 6, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Nemam uopste dilemu, Cule naravno. Ako ti nije dovoljno ono sto si procitao ovde na forumu onda pozovi i jednog i drugog i pitaj za cenu redovnog servisa. Tu je Stankara neprevazidjen, prvi servis, 25min posla, 3l ulja i filter ukupno 140e!? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Decembar 5, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj ovako, inace sam iz okoline Beograda, i za godinu dana od kako sam imao fantomski kvar na kawi obisao sam sve "ovlascene" servise po Bg. Ne bih voleo da se neki ovde nadju uvredjeni, niko nije uspeo da mi pomogne a svi su debelo naplacivali MAGLU. Na kraju sam otisao u Cacak kod Marinkovica, i covek je pedantan i sve mi uradio vrlo brzo, originalni delovi, pregleda ti ceo motor a i cene su mu klasicne, samo jedno upozorenje - MNOOOGOO tezak covek. Tako da kad sve pogledas Cacak i nije tako daleko Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Decembar 7, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Stankara, nikako, ne kupujem Kawu posle posla sa njima a Cule ti je blizi pa ti izracunaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
breza_nbgd 12 Napisano Decembar 30, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: ??? Motocikl: KTM 2013 ohne zylinder Prijavi odgovor kao problematičan Dilema - koje je zlo manje ? Za Stankaru sam cuo prilicno losih iskustava a za Culeta znam licno - katastrofa ! Ova zemlja je po pitanju ovlascenih servisa a narocito servisera, dno dna ! Priucena automehanicarska ekipa koja sljaka kod probisveta i nemoralnih ljudi (najblaze receno). Ako ti konjic nije u garanciji bolje pronadji neki drugi servis (servisera) a siguran sam da ces na forumu vec naci nekoga ko te nece odrati i ko ce ti zavrsiti posao kako treba. Srecno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 23, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Po onome sto sam procitao po forumu - Cule. Marinkovic Cacak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 23, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam coveka koji ide kod Stankare... Ja nisam bio, niti cu ikada. Iskustvo 1000 hudi mi je dovoljno, a trebalo bi i tebi. Da ne budes 1001 covek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Januar 23, 2009 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih isto predlozio Cacak,ali ako ti je to daleko,onda u svakom slucaju Cule,Stankara dere kozu s' ledja,pre par godina sam u Markosu kupio nove gume za ZXR po ceni jedne kod Stankare,a i servis pre desetak godina me lepo izasao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Januar 23, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svog KLEa odrzavao kod Culeta, tj Saleta jer je on glavni majstor. Zaista ne mog da kazem da sam im nasao i jednu najmanju zamerku. Sto se cena tice, znam da su me drali za prethodni motor na redovnom servisu neki shabani u Dimitrijali, pa mi posle njih Cule bio ko melem na ramu. Jeftinije mi bilo da odem do NSa, sa sve gorivom, klopom i picem. Moja preporukuka Cule. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Januar 23, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem svima na odgovorima,cuo sam se sa Saletom iz Culeta i dogovorili smo se za prolece da radim servis,da mi motor ne stoji servisiran celu zimu u garazi. Cim se vratim sa servisa,pisem iskustva,al mislim da je Cule najbolje resenje.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Januar 23, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan ???Jel radi i skutere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 23, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan ???Jel radi i skutere? Mozda - posle posla - pitaj ga ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...