Igor86 357 Napisano Decembar 5, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, potreban mi je desni retrovizor za gore pomenuti motor, godiste je 2001, ako neko ima negde neki polovan, nov, svejedno, ili zna gde ima (a da nije udaranje po usima), nek javlja, bicu vam zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1867 Napisano Decembar 5, 2020 Drug član, 2863 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan motobike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 357 Napisano Decembar 8, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima još neko neki savet, motobike nema... Niko živ nema. Da li možda neko zna koji retrovizori jos pašu na fazera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 8, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam ja nov po 44 evra komad jmt crni ,identičan originalu,tojest imaću ga uskoro ako ga naručiš ,za 2 nedelje najkasnije,saša novi sad 0641352299 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1718 Napisano Decembar 9, 2020 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan On 8.12.2020. at 20:32, Igor86 je napisao: Ako ima još neko neki savet, motobike nema... Niko živ nema. Da li možda neko zna koji retrovizori jos pašu na fazera? Fzs600 je poznat po losim retrovizorma odnosno uskim, u kojima gledas svoja ramena. Ja sam na mog Fazera kad sam ga imao stavio retrovirore od R1 03-09 god. To je bila prava stvar. Kasnije su to ispravili na redizajniranom modelu i dobio je stvarno pismene. Gledaj znaci R1, Fazer 1000 i 600 restajling Evo nasao sam neke slike tog mog motora, pre i posle zamene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 357 Napisano Decembar 9, 2020 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega, potrazicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...