Gekkon 5 Napisano Decembar 3, 2020 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde mogu da se nadju tvrdja opruga zadnjeg amortizera. Pokusa sam da nastelujem preload ali moram na maximum da stavim i opet je meksi nego sto je preporuceno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12667 Napisano Decembar 3, 2020 Ne silazi, 7359 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas koliko znam nigde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Decembar 12, 2020 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam se bavio amortizerima, u više navrata sam davao da se izrade veće nosivosti, da se postojeća opruga nekom opružaru na osnovu koje on nađe modus da izradi novu pojačanu a u istoj geometriji, ne košta skupo čak ni kad se radi o nelinearnoj. Svako ko hoće da izdvoji vreme za jedan komad, može da je uradi, naravno, ako se bavi tim poslom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gekkon 5 Napisano Decembar 12, 2020 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, đunta said: Dok sam se bavio amortizerima, u više navrata sam davao da se izrade veće nosivosti, da se postojeća opruga nekom opružaru na osnovu koje on nađe modus da izradi novu pojačanu a u istoj geometriji, ne košta skupo čak ni kad se radi o nelinearnoj. Svako ko hoće da izdvoji vreme za jedan komad, može da je uradi, naravno, ako se bavi tim poslom. Jel imas neki predlog ko bi to radio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...