brkicNS 139 Napisano Novembar 25, 2020 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem DT125, bilo koje godiste ali da je u dobrom stanju. Ima ih dosta na PA, ali bih voleo da pronadjem zeljeni model od kolega forumasa. Ukoliko neko prodaje ili mozete da preporucite neki primerak, pisite ovde, na PM ili na 0605022913. Pozdrav, Marko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6689 Napisano Novembar 25, 2020 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sve teže i teže . Kao svojevremeno NSR, Aprilia RS i još po neki....došli u Srbiju da umru. Već su i preko retki. Tako da ti želim svu moguću sreću, da nađeš šta ti duša ište. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 10 Napisano Novembar 27, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Da li te interesuje neki drugi enduro motor tipa kdx ili crm posto ima u mom gradu na prodaju ili mora ipak Dt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Novembar 27, 2020 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora DT, trazim to ili nesto slicno. Gledam i 250, a jos manje 450, ali su me iskusniji endurasi savetovali da krenem sa necim slabijim pa lako kasnije menjati za vecu kubikazu. U Negotinu cesto vidim motore koji me interesuju i rado bih dosao ako bi preporucio nesto. Kawasaki bi bio mozda druga opcija posle DT-a jer sam cuo da je veoma zahvalan za off, ali ispravite me ako gresim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 10 Napisano Novembar 27, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan kdx i crm su malo ozbiljniji za off road od Dt-a imaju koji konj vise jaci ram bolje ogibljenje itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 10 Napisano Novembar 27, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj sve sto te interesuje vozio sva 3 tako da ti mogu reci sve sto te interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole majstor 10 Napisano Novembar 27, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Negotin Motocikl: KTM LC4 690 Prijavi odgovor kao problematičan Dt je meksi u odnosu na crm i kdx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...