CrazyGIX 16 Napisano Novembar 16, 2020 U prolazu, 6 postova Motocikl: Yamaha MT-07, Beta XTrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da objavim u sekciji "Prodajem", medjutim s obzirom da ne ispunjavam minimum koji je potreban da bih postovao tamo, postavicu ovde... Pre dve godine je oprema meni obavila posao, sad sam nabavio novu, tako da ova ide na poklon ukoliko nekome treba(nadam se da je nece iskoristiti kao ja) RST XXL(48) mesh jakna Na levom rukavu ima manje ogrebotine, i na jednom mestu je rasparana, osim toga je u odlicnom stanju. Ima i postavu za hladnije vreme, kao i dodatni protektor na ledjima. RST Moto Pilot Evo rukavice L velicina Leva rukavica malo ocesana i fali gajka za kajs oko zgloba, ja sam ih najnormalnije koristio i bez toga. Sva ostecenja se vide na slikama. Prednost Novi Sad, radi licnog preuzimanja. 11 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Novembar 16, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja da se javim za rukavice, ako nema nikog iz ns, ako spada u opciju slanja..moja poštarina naravno.. Sad imam plave al mi se nikako ne slažu, te sa crvenim detaljima bi čučnule uz detalje na motoru.. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Novembar 16, 2020 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan moze jakna meni.to je ta mera Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Novembar 16, 2020 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan bice preuzeta u ns Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrazyGIX 16 Napisano Novembar 17, 2020 U prolazu, 6 postova Motocikl: Yamaha MT-07, Beta XTrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice poslate @BanditVA, a jakna rezervisana za @john314, ceka da se pokupi 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Novembar 17, 2020 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan hvala hvala hvala .nisam moje usppeo da organizujem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrazyGIX 16 Napisano Novembar 17, 2020 U prolazu, 6 postova Motocikl: Yamaha MT-07, Beta XTrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan hvala hvala hvala .nisam moje usppeo da organizujem Stoji vec dve godine, mislim da ce izdrzati jos koji dan Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Novembar 17, 2020 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan hoce ,mora da hoce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Novembar 17, 2020 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast @CrazyGIX 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Novembar 18, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i ovde! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Novembar 18, 2020 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan @CrazyGIX Stigle, odgovaraju! Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...