djordje.novakovic 15 Napisano Novembar 16, 2020 U prolazu, 43 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: PUCH Pony expres Prijavi odgovor kao problematičan POSTOVANI DRUGARI ja sam Novakovic Djordje, 1965 god sto mu dodje 56 godina. Rodjen sam u Uzicu, zivim u Beogradu, radim u Vladi Srbije. Vozio sam i imao svasta, para nikad nije bilo pa se vozilo sta se moglo. apn 6, Yamaha yz 250 2t, skoro sam pokusao da kupim Hondu crf 450, no nisam dorastao tom motoru.Ostarilo se. U tom kontekstu odem u drugu krajnost i kupim Puch pony expres model 2, izuzetno ocuvan. Meni je lepo sve na dva tocka, zuji, bruji i ide, bez obzira da li je 50 cm ili 1100. ako neko ima info gde mogu nalaziti delove za mali Puch, neka mi javi. Svima cu rado pomoci u svemu ako mogu. drugarski pozdrav, DJORDJE 064 18 16 350 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Novembar 16, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Đorđe lepo predstavljanje. Dobrodošao. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8234 Napisano Novembar 16, 2020 Drug član, 1727 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Novembar 16, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan jos samo da predstavis i motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lunja 82 Napisano Novembar 16, 2020 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ATAS 1100 DCT, Vespa px 200e, Piaggio medley 150s, Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao prezimenjace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2047 Napisano Novembar 19, 2020 Drug član, 1139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao zemjak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5631 Napisano Novembar 19, 2020 Drug član, 2513 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam NOVAK DJOKOVIC Welcome.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Novembar 19, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Welcome sto bi rekli braca englezi. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MirjanOil 37 Napisano Novembar 20, 2020 U prolazu, 37 postova Lokacija: Melenci Motocikl: Intruder C1800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Đorđe i dobro došao. Postavite i slike motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 729 Napisano Novembar 20, 2020 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, drmilan_ said: Procitao sam NOVAK DJOKOVIC Welcome.. HAHAHAH nisi jedini Inače Đorđe pozdrav i dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordje.novakovic 15 Napisano Novembar 23, 2020 U prolazu, 43 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: PUCH Pony expres Prijavi odgovor kao problematičan motor je...nemojte da se smejete jednom 56 togodisnjaku...PUCH Pony expres, 49 cmm. Skoro sam probao Hondu crf r 450 misleci da je motor kao nekad Yamaha yz 250 koju sam imao, ali nije. Ovome nisam dorastao. Il sam ja ostario ili su ovi motori mnogoooo zesci. elem, ovaj prdavac je mnogo sladak, fora je u tome sto je nenormalno dobro ocuvan. Kupio ga i vozio prvi vlasnik, neki doktor, kao Stevo Zigon iz one serije Majstorska radionica. Ne mogu da postavim sliku jer ne umem, pokusacu sad. Ali skinite sliku sa neta potpuno novog i bukvalno takav je. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...