Djusi_998 456 Napisano Avgust 29, 2008 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Vrisnula mi je bobina na motorcetu. Da li neko ima ideju gde moze da se kupi nova, znam ko i gde ima polovne tako da me to ne interesuje... Znaci gde to ima na lageru ili ko to moze da naruci ? Svaka pomoc u najkracem vremenskom roku je dobrodosla. Unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Avgust 30, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan daj malo vise podataka koji motockl ako je taj dukati sa slike koja je bobina u pitanju ko je proizvodjac ako se vidi kataloski br pa mozemo da porucimo kod jednog naseg zabara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Avgust 30, 2008 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ducati 998 naravno. Bobina je Marelijeva a broj na njoj je BAE 850 AK. Samo mi najhitnije treba info jer vec imam neku kombinaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Avgust 31, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Naj hitnije je od 7-10 dana ,veceras cu kontaktirati zabara da vidim sta on kaze ,znaces sutra koliko kosta i kad moze da stigne . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...