Neške 30 Napisano Avgust 27, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi zao da dam lovu majstoru ali posto volim sam da cackam, zelja mi je da sam uradim servis, pa vas molim za pomoc! Gde se ispusta ulje, gde se nalazi filter za ulje i vazduh, na koliko se pumpaju gume, itd, itd,.......? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Avgust 27, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Skines plastike, sve sem repne i one oko fara. Skines sediste. Skines rezervoar. Skines kuciste filtera, otvoris ga, izvadis dva papirna elementa, stavis nove, vratis kuciste na karburatore. Skines hladnjak, bez otkacinjanja creva, samo odsrafljivanjem. Pomeris ga u napred, skines svecice, stavis nove, vratis hladnjak. Skines stitnik motora. Odvrnes cep rezervoara za ulje. S leve donje strane ispod masine je sraf na karteru. Stavi lavor ispod, odvrni sraf, potpuno i stavi ga na sigurno. Kad prestane da kaplje, ides na desnu stranu isto ispod masine. Skidas kompletan poklopac kucista filtera ulja, znaci sve srafove. Tu ce izaci najveci deo ulja. Kad se ocedi, jedno za 20ak minuta, stavljas nov filter, vracas poklopac kucista i sve srafove. Obavezno proveriti da li je vracen sraf koji vodi ulje ka pumpi za ulje. Vracas i sraf kartera, nova podloska bakarna onavezno. Sipas ulje u rezervoar ulja, stace oko 3l u prvom cugu, treba kasnije doliti kad se masina upali, tj . kad povuce ulje, jos litar. Proveris da nesto ne curi, vracas stitnik motora, plastike i to je to. A najbolje je da skines manual za ST, Haynes, imas temu sa linkovima. Tu je sve objasnjeno u slici i reci, ako nemas problema sa engleskim jezikom, sve ce ti biti jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 27, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan E,ovo je pravi odgovor, bas sve u detalje. Imas pice! Jedino si zaboravio da mi kazes za pritisak u gumama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 27, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan I pored sve volje i truda nigde na internetu ne nadjoh manual for free! Ako neko ima CD ili sta vec, neka mi se javi. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Avgust 27, 2008 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan http://ursa.irk.ru/manual/index.php?mirror=2 tu ima Inace pritisak, napred 2.25, nazad 2.5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 27, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom hvala! Ovaj sajt ima error! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Avgust 27, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li probao odavde da skineš : http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=84.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 27, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Probao i opet nista. Nece da otvori sajt. Ako ima neko slike, neka postavi a na CD-u bio bih mu zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Septembar 7, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan evo ti link za manual: http://www.blackbears.ru/manual/files/Yamaha_Super_Tenere_XTZ750_Service_Manual.zip 35mb je tezak, nadam se da imas nest bolje od dial upa... PS pre nego sto ispustis ulje valja motor malo zagrejati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Skaki, puno hvala. Napokon skinuto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...