BRACO 3332 Napisano Avgust 26, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Prije par dana covjek umjesto da mi plati neke usluge(650eura) dotjera mi ovo i kaze ja nemam sad pare evo ti ovo pa ti vidi "nesto" :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Avgust 26, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Dam ga nekom klincu da ga provoza ,da vidi reakcije mozda naidje neki pacijent ,tek on se vraca sa osmjehom i govori a koliko je ruzan da su se vecina smijali sa komentarima "kakav je to patak" jel to mini bus ovo ono itd.. Hm! Sta sad? Trebalo mi je dva minuta da donesem odluku svojstvenu meni SVE SKINI I U SMECE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Avgust 26, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Gadan nema sta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Avgust 26, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Liči na hondu Tact iz 1880 godine, ali ne bih dao ruku za to. I nije nego za djubre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Avgust 26, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Svo to vrijeme radim sa osmijehom , umjesto da vodim klinca na more ja moram da napravim nesto od ovoga da kupim ugalj jer ipak je ovo romanija, zima pred vratima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogdan91BG 28 Napisano Avgust 26, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Piaggio Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan ПАТАК ,најача извала ;D али тако личи на патку ....страшно бре али је лепши без маске ...не би га дао цигану да иде од конта до конта с њим какав је , једино те зезно за паре...требао је да ти доплати још минимум 550 еврича...ха ха ха патак... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Avgust 26, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan E sta sve nece ljudi donijeti samo pare da nedaju Ali sta da se radi nije neka para a zabava bi mogla da bude dobra samo sad je fora sto da se napravi a da se ne ulozi nista sem dan dva rada. Bacim pogled po garazi ,hm nista posebno.Na nekoj polici vidim neki lanac .naravno uzmem ga ,na podu stoje neke dvije krive cijevi i njih ubacim u program.Krenem u kucu da uzmem neke farove koji su trebali davno da se ugrade na nekog fightera kad vidim kod komsije komad plasticne cijevi pored kante za smece te i nju pokupim.E sad imam golaca, komad lanca, komad plasticne cijevi, dva komada krive metalne cijevi i dva fara. Prvo skratim plasticnu cijev i nabijem je naprijed ispod rucki, onda privucem CO2 i pocnem da pravim nogostope od lanca i na kraju uklopim one krive cijevi nazad sa zamisljenom visestrukom namijenom(drzac za suvozaca,na krajevima rupe za stopke, i da sakriju namrskani zadnji kraj sjedista od mog i komsijinog prvog tapaciranja ;D I evo ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Avgust 26, 2008 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kakva li će karakondžula da ispadne, da mi je znati? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Avgust 26, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Da zaboravio sam reci da ide mnogo dobro 125ccm ali i tu nije kraj sam da dodje na red masina Ima da zali bivsi vlasnik hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Avgust 26, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam pre par dana radio nekog zx9 ostade mi malo boje pa taman da je iskoristim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Avgust 27, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan I EVO MAKINE 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Braco, kao u O C C! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Avgust 28, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Lepsi je nego iz fabrike! Bravo majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Avgust 28, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, sve pohvale za ideju i realizaciju! Off: ... ... A sta ti je ovo levo od rama? Da li si ti to pravio? MOze li malo vise informacija. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Avgust 28, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan :D Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 28, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore!! (sad je tek ružan ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Avgust 28, 2008 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Ma mnooogo je lepši nego pre "akcije"! Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Avgust 28, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan extra je ispao motoric Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan slatko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Avgust 28, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Bas si se potrudio. Samo tesko da ces izvuci kintu, opet mogu da kazem samo bravo!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Avgust 28, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan odakle crpis energiju, da mi je znati... Sta je sa fordom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Avgust 28, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan dobro je ispalo al je i dalje gadan. boja ga izvlaci kolko tolko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Avgust 28, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan He he!Ma sta reci hvala drugari da sad ne umecem citate osim ovog poslednjeg ;D Kaze se savrsenstvo je u jednostavnosti , a ja sam ga bas pojednostavio hehehehe Evo dok sam citao komentare od smijeha su mi suze isle na oci!!!Proekat uspio 100% pa makar ga nikad ne prodao(mada mi se sad i ne prodaje ) Ali reakcije ljudi su toliko smijesne na ulici da je to neobjasnjivo , mislim da ce se neko slupati zjevajuci da provali "ma kakvi su ovo jadi"hehehe I sta je jos interesantno sto ide kao lud i ima zvuk sa ovom cijevi sto sam ubacio kao enduro ,ma nesto onako kao Danetova afrika :D odakle crpis energiju, da mi je znati... Sta je sa fordom? A energiju crpim na ENERGOPETROLU nego daj uzjasi tu svoju kamilu i dodji na kafu.Imamo jos malo fore da se provozamo ovim putevima(snijeg samo sto nije) pa cemo zajedno da odemo da jahorine da ti pokazem sve staze da se zimus ne dvoumis gdje ces na skiii. A forda nisam jos ni taknuo sad sam uzeo nekog audija A6 prevrnutog pa eto ako neko ima krov i tako to "pojeftino" nek se javi na PP Valjda ima neko od drugova bikera da radi i sa autima. Oo da imam neki video snimak od forda ali mi je na VHS-u pa cu morati da ga prebacim u komp i lijepim ga da drugovi vide sto si ti vidio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Avgust 31, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lep ti ovaj "GOLOŠIJAN" ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...