djordje.novakovic 15 Napisano Octobar 23, 2020 U prolazu, 43 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: PUCH Pony expres Prijavi odgovor kao problematičan Postovani drugari, molim Vas za savet....nameravam kupiti Hondu crf 250 r ili 450 r, polovnu. Pitanje br1 Da li je 250 r dovoljna za rekreativnu voznju po Zlatiboru, nije zahtevan teren? i pitanje br 2. Kog majstora bi ste mi preporucili da pregleda masinu i da bude u odlicnom stanju -Beograd- unapred hvala DJORDJE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Octobar 23, 2020 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan CRF - R varijanta je i više nego dovoljan. Samo što ti uz njega treba i prikolica. I drugo pitanje, mislim da će ti i dobar majstor teško proceniti stanje agregata. Ti motori se voze u teškim uslovima i uvek postoji rizik prilikom kupovine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordje.novakovic 15 Napisano Novembar 13, 2020 U prolazu, 43 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: PUCH Pony expres Prijavi odgovor kao problematičan Postovani drugari, da se nadovezem na ovo od pre, mozda ce biti nekome zabavno isao sam da probam Hondu crf 450 r voznja po kosmaju, jedno pola sata...motor nije za mene, to je vise bila borba sa motociklom nego voznja. Nekad sam vozio Yamahu yz 250 2t i to je bilo lepo i lako. Da li sam ja ostario 56 godina, ili su ovi motori puno ostriji, isporuka snage je brutalna. pretpostavljam da nije mnogo bolje ni sa crf 250 r...tako da cu traziti enduro..... u medjuvremenu kupim Pony expres PUCH, ne zam da li i znate uopste za to jer ste puno mladji. Uglavnom motorcic je kao nov. Vozio ga i cuvao neki doktor iz Uzica, kao Stevo Zigon iz one serije. Bukvalno nov sa onim belim gumama. ima i NAVODILO ZA UPORABO. smesno... pitanje...da li neko zna gde se mogu naci delovi za ovaj motorcic...rece neko..ima u Sloveniji neki klub? i jos nesto...da li ovde u Bg u neko moze da ispolira felne, auspuh i upravlac, ali bas dobro, da blista...naravno platicu MNOGO VAM HVALA UNAPRED DJordje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Novembar 16, 2020 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti ne mogu baš nešto pomoći, ali mi je drago da ne samo što smo imenjaci i prezimenjaci već sam i 2 g. mlađi. I ne videh te u rubrici "Predstavljanje novih članova" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...