MADMAX 0 Napisano Avgust 25, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan hitno mi je potreban dzek koji ulazi u istrument tablu i onaj metal koji drzi prednju plastiku i retrovizore za yamahu r6 2007 069-456-706 hitno hitno hitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MADMAX 0 Napisano Avgust 28, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima li iko zivi da mi ovo moze nabaviti??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano Avgust 29, 2008 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan Da nije to za crnu R6 sa karbonskim sakal auspuhom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MADMAX 0 Napisano Avgust 30, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da je to ta reci mi valja li sta taj motor i jeli bio puno slomljen znam da je udaren i da mu je bila slomljena prednja maska a ostalo je sve u extra stanju znas li sta o tom motoru posto treba da ga kupim )))????? poslao sam ti pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...