nafetS 3818 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, nemam dovoljno postova da postavim u forum "Prodaja", a to i nije.Kupio sam moto farmerke sa protektorima za kolena, level 1, ali imam "aftermarket" level 2, pa su mi ovi protektori višak. Proizvođač "life gear", Izgledaju isto kao na linku:https://yamahabarel.com/proizvod/oxford-protektori-za-kolena-level-1/Oznake na protektorima:En 1621-1:2012E-KType A1 T+ T- U Barelu su 900 dinara par, ja bih voleo da me neko kontaktira (radi rezervacije) i uplati po izboru za neko dete 450-500 dinara uz sliku uplate, šaljem o mom trošku ili donosim ako se motam po kraju.Ko se misli uopšte oko nabavke protektora i uzeo bi level 1, eto prilike da prođe jeftinije i učini dobro delo.Ko ne želi da se eksponira, može i na pp, ja ovde samo okačim status, da bude transparentno. Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Octobar 16, 2020 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Jedan kolega je uplatio u humanitarne svrhe i poslao screenshot.Nije se izjasnio da li oće da bude javno ili ne, pa ako želi nek se sam javi.U zdravlju da ih nosi i nikad mu ne zatrebali! Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...