freetruck 3 Napisano Avgust 22, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kao sto pise u naslovu ixs-ovu kornjacu veliku za cela ledja,potpuno novu,cena samo 50 EUR !!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Avgust 22, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Imas sliku mozda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Avgust 23, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je aktuelno jos uvek? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Avgust 23, 2008 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Jel prodato ovo,ako nije moze li neka slika,zanima me,ili napisi ime modela da trazim sam slike po netu?Jel univerzalne velicine (ja sam 190cm,95kg) ili kako vec,ne znam kako se tacno rade? Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Avgust 24, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos je aktuelno, model je X-Kidney belt TURTLE-PRO ll >> kataloški broj:Z7768 !! Sliku mozete pogledati na sajtu motoopreme,potpuno je nova nisam je ni nosio, a meni vise ne treba jer sam prodao motor!!!!! 8) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Avgust 28, 2008 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ali ni tamo ne pise koje je velicine tvoja,ima 2-3 velicine sa razlicitim brojem"prsljenova"i samim tim razlicite duzine na ledjima,sto je pogotovo vazno za nas visoke!? Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Avgust 30, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam visok 170 i zilet i imam 78 kg . Da skratim pricu nosim L velicinu garderobe, ako mislis mi odgovara velicina kornjace. Onda je kupljeno salji mi City expresom i obaveno im naglasi da hoces novac prilikom predaje paketa, platim im pouzecem i oni ti donesu novce, ali SAMO AKO JE STVARNO NOVA kao sto si napisao. Il ako si negde blizu NS-a dodji da trgujemo i popijemo koje pivce za zivci. Moj telefon je 065 2 705 416 Jovica Ardesa za slanje JOHANN D.O.O. Alekse Santica 52 21 000 Novi Sad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Avgust 30, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan freetruck@ Alo majstore, jel si prodao kornjacu il sta ?................................. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 2, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam visok 170 i zilet i imam 78 kg . Da skratim pricu nosim L velicinu garderobe, ako mislis mi odgovara velicina kornjace. Onda je kupljeno salji mi City expresom i obaveno im naglasi da hoces novac prilikom predaje paketa, platim im pouzecem i oni ti donesu novce, ali SAMO AKO JE STVARNO NOVA kao sto si napisao. Il ako si negde blizu NS-a dodji da trgujemo i popijemo koje pivce za zivci. Moj telefon je 065 2 705 416 Jovica Ardesa za slanje JOHANN D.O.O. Alekse Santica 52 21 000 Novi Sad brate tebra, jesi ti bio na miseluku u nedelju sa nekim gadnim motorom, zuti, nosio si kacigu kao sa nekim pizdarijama, djavo. mislim da sam te video. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Septembar 2, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zeljko........ Da taj sam ! Vozio sam kumov back up motor! Posto mi Cagiva na redovnom servisu kod Zeljka (ribnjak). Pozz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 2, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan znam onda prepoznao sam te na miseluku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGU 0 Napisano Septembar 7, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan mislim nema veze sa temom ali kako nosiš L kad si toliki a ja M a 179cm sam narastao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1360 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan a odakle meris visinu od poda ili kolena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Septembar 7, 2008 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobri ste, volim fino zezanje. Al ajde da postujemo pravila foruma , a ono glasi: Ne komentarisite tudje oglase. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Octobar 11, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek aktuelno..... : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Octobar 24, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 4ooo din ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...