Dr.Bane 212 Napisano Avgust 22, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi je motor bio duže vreme na suncu i kada sam pipno rezervoar bio je skoro usijan i tada mi pade na pamet šta li je sa benzinom unutra. Znam da je banzin isparljiviji od vode pa se pitam koliko li tek isparava iz rezervoara usijanog na suncu. Da li ste razmišljali o tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6366 Napisano Avgust 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Zato služi oduška na čepu rezervoara da sve benzinske pare pusti napolje i ne dozvoli povećanje pritiska u rezervoaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8951 Napisano Avgust 22, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3224 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto si takva stekara? Pa nije isparilo na litre. ;D A sada ozbiljno: Ako vidis da ima znatno manje benzina, postoji mogucnost da ti se gorivo slilo u karter i pomesalo sa uljem. A uvek su tu i neki gremlini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano Avgust 22, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam da sigurno neće rezervoar da explodira, a meni je motor bio oko sat i po na suncu i usijao se. Mene interesuje ako motor stoji ceo dan na suncu kao što viđam po gradu da li ispari puno goriva ili ne, a ne bih da isprobavam sa mojim motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 22, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa naravno da ispari mali deo,,ali neces ti to ni primetiti,,sipaj u neku posudu,flasu od 1,5litra 200grama,napravi malu rupicu na cepu,za odusak,znaci 2mmilimetra, ostavi na na suncu pa ces videti.... ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 22, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da je Babusnica 25km daleko od Pirota ali nismo mi tolike stipse. Ipak koliko je skocila cena goriva svaki gram je dragocen. I ja imam utisak da mi dosta isparava. Ja moj skuter vozim bas svakog dana pa se to i ne primeti ali kad odem na letovanje za 10 dana se bas vidi da je nestalo benzina. Kada sam kupio prvi motor tada sam sipao za 120 dinara 2L a kinez trosio ispod 1.8L, ma milina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...