xpetronije 67 Napisano Octobar 4, 2020 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, napravio sam uži izbor za kupovinu, pa cu da postavim po redu kako mi se sviđaju. Ako neko zna nešto o nekom primerku, još bolje. 1. Yamaha Thunderace 1000 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Thunderace 1000, 1997. godište, Touring, vozilo prešlo... 2. Yamaha thaundercat WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha thaundercat, 1998. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo... 3. Yamaha yzf600 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha yzf600, 1998. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 60000... 4. Kolegin zzr 600 sa foruma, o tome znam sve. I naravno, da li su ovo realne cene, po vašem mišljenju. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 67 Napisano Octobar 4, 2020 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki savet je dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1443 Napisano Octobar 10, 2020 Drug član, 919 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam najmerodavniji lik, ali nekako mi je suludo poređenje motora sa 145HP i 75HP. Taj podatak bi sam po sebi trebalo da ti odgovori na pitanje. Kad bi motori bili "slični", uvek bih pre uzeo motor o kome znam maltene sve (tj. kolegin motor), ali to je samo moje mišljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 67 Napisano Octobar 10, 2020 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, potvrdio si moje mišljenje, odluka doneta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...