ProMaster 9393 Napisano Octobar 3, 2020 Drug član, 1938 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je stara par godina, dobro je očuvana. Veličina je S, ali mislim da odgovara i nekome ko nosi M. Ima protektore na ramenima, leđima i laktovima.Takodje ima i zimsku postavu. Cena: 4000RSD Ukoliko se odlučite za kupovinu, zamolio bih vas da uplatite novac za malog Stefana. Jaknu mogu dostaviti bilo gde u BG ili poslati o mom trošku. Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk 8 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 3, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Trenutno sam zauzet oko jednog mališana koji ima slične simptome, da dođje ovde u jednu univerzitetsku bolnicu gde radi jedan od najjačih strucnjaka za to. Ne znam jel poznaješ ti tog malog?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9393 Napisano Octobar 4, 2020 Drug član, 1938 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @Savan - ovog mališu lično ne poznajem, znam mu roditelje iz viđenja. U Leskovcu je pokrenuta akcija da se skupi novac, jer je realno suma smešna (oko 4,5000e). Čudi me da se do sad nije skupila.Svaki dan čuješ ovako nešto i zajebano je, ali kad poznajes ljude (makar i malo), bude još gore, a tek kad vidiš kako se ovaj politički mulj frlja parama za sve, osim za ovo što je najbitnije. Da dodam:Ako je nekom ovo mnogo za jaknu, neka ponudi koliko želi da plati, a ja ću na račun za pomoc uplatiti još toliki iznos. Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 4, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Ja ću isto da dodam celu sumu za jaknu. Samo da vidimo kako da se prebaci. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9393 Napisano Octobar 4, 2020 Drug član, 1938 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ovde ima i devizni racun..Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9393 Napisano Octobar 6, 2020 Drug član, 1938 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan 2000 dinPošto je u međuvremenu ostalo da se sakupi još 1200e za mališu..Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 6, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan uplatio na paypal 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9393 Napisano Octobar 6, 2020 Drug član, 1938 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Savo!Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9393 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 1938 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nije vise aktuelno, jer je za malisu skupljeno dovoljno sredstava i on krece u Tursku, nadamo se najboljem ishodu! Hvala na neinteresovanju, da sam stavio da je poklanjam, verovatno bi se 20 javilo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...