drager95 16 Napisano Octobar 2, 2020 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege Zna li neko koja je procedura kad se odjavljuje tablica na mestu prebivališta prodavca, po novom se dobije isečena saobracajna dozvola,da li je ona meni potrebna kad menjam odnosno registrujem u svom gradu ili to sada ide elektronski? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2461 Napisano Octobar 2, 2020 Andragog, 5035 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Popunis registracioni list, dajes saobracajnu i tablicu u supu. Mora vlasnik u svojoj opstini ili ako neko ima ovlascenje u opstini vlasnika. Vlasnik je onaj čije je ime u saobraćajnoj a ne čiji je ime na ugovoru. Besplatno je, ne plaća se taksa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 2, 2020 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Како си написао, исечена саобраћајна је потребна за регистрацију возила. Понесеш ту исечену саобраћајну, купопродајни уговор или уговор о поклону, уплаћен порез на пренос апсолутних права и уплатнице за регистрацију или промену имаоца,технички преглед или регистрацији лист и полису осигурања ако је у питању и регистрација. Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drager95 16 Napisano Octobar 2, 2020 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, srbac je napisao: Popunis registracioni list, dajes saobracajnu i tablicu u supu. Mora vlasnik u svojoj opstini ili ako neko ima ovlascenje u opstini vlasnika. Vlasnik je onaj čije je ime u saobraćajnoj a ne čiji je ime na ugovoru. Besplatno je, ne plaća se taksa. Da ,to je uradio prodavac,ja imam ugovore i porez sad u svom gradu,a ta isecena saobracajna je kod njega.Da li on treba meni da salje to ili nije potrebno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2461 Napisano Octobar 2, 2020 Andragog, 5035 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ako vlasnik ima neku neplaćenu kaznu, ne može odjaviti dok to ne plati i dok se ne skine ta blokada u sistemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2461 Napisano Octobar 2, 2020 Andragog, 5035 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Treba saobraćajna, bez nje ne može. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 2, 2020 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Власнику је за одјаву потребан регистрациони лист, таблице(ако су из другог регистрационог подручја) и саобраћајна. Купопродајни уговор може и не мора. Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7844 Napisano Octobar 3, 2020 -, 1766 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, drager95 je napisao: Ja imam ugovore i porez sad u svom gradu... To samo ako imas ugovor o poklonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1455 Napisano Octobar 3, 2020 Drug član, 1965 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Prodavac je vec odjavio tablice cim ima isecenu saobracajnu kod sebe. Tebi kao kupcu je ona neophodna kako bi predao kod tebe za novu tablicu. Sve gore kako ti je Dzoks napisao. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...