Jump to content

Moto Zajednica

SUTOMORE

Recommended Posts

• Zainteresovan, 904 postova
  • Motocikl: SUZUKI V- STROM

Meni nece trebati jer vozim u skladu sa propisima

Ako budeš vozio po propisima bolje onda da kreneš dan ranije, jer u C.Goru je 80% ograničenja od 50 - 70kmh, a nije su rijetki ni oni od 40kmh.

Najbolje ti je da se zavučeš iza nekoga ko vozi kolima malo brže, tako da si zaštićen od radara, samo pazi da to nije passat sive boje PG tablica, to su presretači i sa njima nema priče! Oni se obično voze na relaciju Podgorica - Budva. 

Hvala na sugestiji.Ovo mi je treci put ove godine,tako da znam tu deonicu kao svoj dzep.U sustini gde god je znak 50 oni cekaju na pravcu i radar trassss....Ja inace motorciklom idem 8-9 sati do mora.Postujem  propis uglavnom i dosta stajem da uzivam u lepotama Crne Gore,a njih ima dosta.Nekad mi treba i 10 sati.Ali dodje do mora odmoran i sa puno fotki.

Hvala ti na infou za Pasata.NIsam znao ni da imaju te varijante u MNE.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 161 postova

a MA NIJE BRE TO NISTA,ZASTO DA NE POMOGNEM KAD VEC MOGU,A OD PASATA SE CUVAJTE JER SU MNOGO ZEZNUTI,ZNAJU DA VAS NAVUKU DA IH PRETEKNETE I ONDA TRAS,NE DAJ BOZE I VOZACKA ODE U NEPOVRAT,CEGA JOS TREBA DA SE CUVATE,TUNELA TJ.SLEPERA JER KROZ TUNELE SVAKI SLEPER VOZI SREDINOM.EVO ME NA POSAO I MOGU VAM RECI DA PORED MENE UPRAVO PROLAZI VELIKI BROJ MOTOCIKLISTA IZ SRBIJE I VIDIM DA VOZE SVI LAGANO...

• U prolazu, 8 postova

Pozdrav drustvo,nisam duze vremena ulazio na forum...Drago mi je sto dolazite u moj kraj. ;D Nazalost ja nemam nista na dva tocka trenutno pa necu biti na moto skupu.Kao sto je rekao hellboy cuvajte se pasata..Ja ne znam za sjeverni dio Crne Gore ali znam da dosta policije ima u Zeti,cuvajte se na pravcu prema tunelu sozina.Naime ogranicenje je 60 a  moze lagano brze da se vozi...Do prvog malog tunela prema sozini ima skoro uvjek radarska kontrola.Moj broj je 069798902.Tu sam za sve sto vam treba.Zovnite me pa da bar podjemo na pice...

Sutra polazim, idem sa ortakom iz Kragujevca, mozda se sretnemo negde usput!

Kad kreces? MI smo u Kraljevu oko pola 9.Odatle nam je isti pravac.

• Rashodovani bajker, 1731 postova

Sutra polazim, idem sa ortakom iz Kragujevca, mozda se sretnemo negde usput!

Kad kreces? MI smo u Kraljevu oko pola 9.Odatle nam je isti pravac.

Sci , jesi li sad u KV ? Kao sto rece DARK mi smo oko pola 9 u KV , taman mozemo zajedno da idemo ... moj broj je 063 689 375

Evo ja zavrsio pripreme , jos da zavrsim i ovo Niksicko Tamno ( i to spada u pripreme  :D ) , pa odo' da spavam ... i ujutro - voziii Miskoooo ...  :D

Vozim crni z750s sa ČA tablicom , ko me vidi nek se javi pa idemo na ladno Niksicko ... :D

• Drug član, 1414 postova

Voleo bih da jesam, ali sam u BGD-u, tako da ne verujem da cu stici do Kraljeva na vreme, nema veze, cucemo se usput, ima da vcas stignem, posto ste vi sporaci :P, a i svracate u svaku drugu kafanu ;D :D;)

• Drug član, 1472 postova
  • Motocikl: k25

Voleo bih da jesam, ali sam u BGD-u, tako da ne verujem da cu stici do Kraljeva na vreme, nema veze, cucemo se usput, ima da vcas stignem, posto ste vi sporaci :P, a i svracate u svaku drugu kafanu ;D :D;)

Kad kreces iz Bg?

• Drug član, 1414 postova

Oko 7.30 do 8.00, svracam po ortaka u Kragujevac (pored samog puta) i nastavljamo dalje...ako hoces, sacekaj negde na putu kod Mladenovca...

Jos par slika sa defilea.

Inace Niski bend me je malko smorio ali Grupa Far iz Bg-a je bila SUPER.

Naleteh i na model mog bivseg motora pa rekoh da slika KLE500..... ;D

post-3824-12879004127228_thumb.jpg

post-3824-1287900412828_thumb.jpg

post-3824-12879004132788_thumb.jpg

post-3824-12879004133359_thumb.jpg

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Honda Africa crf 1000

Ja bio nesto malo u petak,i na zalost u subotu u podne sam morao krenuti za Srbiju

Icepao me jebeni virus,jos se nisam oporavio,samo na wc solji sedim :(

• Rashodovani bajker, 1731 postova

Hm , pitanje je da li ce se dogodine uopste i odrzati skup u Sutomoru ...

Kako sam ja cuo , Lloyd je imao grdnih problema sa lokalnim vlastima zbog danonocnog besomucnog pucanja i turiranja , u kampu a i van njega  ... a jbg , ipak je to turisticko mesto gde ljudi dolaze da se odmore , a tesko da ce se odmoriti ako oko njih prasti i tutnji ko na frontu ... tako da me uopste ne bi cudilo da dogodine zabrane skup ...  :-\

• Svrati ponekad, 145 postova
  • Motocikl: Suzuki V STROM 1000

ove godine sam isao dva puta motorom za CG.zaista nisam imao nikakvih problema ni sa policijom,ni sa bilo kime!Jedino sto me je iznenadilo je ne javljanje CG bajkera na putu.milion njih je proslo,ablendovao sam ,svirao,mahao(ko sto to uvek radim ovde kod nas),i to sam radio na deonicama puta koje su ravne(znaci nije na krivinama,serpentinama,da ne bih ugrozio bezbednost),ali odgovora i pozdrava nije bilo!Napucani motori,dobra oprema,jbg,oni su oni!Ja volim cg ali posle svega gore(u prethodnim postovima kolega) ostaje gorak ukus u ustima!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja