MILJAN* 157 Napisano Septembar 4, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Meni nece trebati jer vozim u skladu sa propisima Ako budeš vozio po propisima bolje onda da kreneš dan ranije, jer u C.Goru je 80% ograničenja od 50 - 70kmh, a nije su rijetki ni oni od 40kmh. Najbolje ti je da se zavučeš iza nekoga ko vozi kolima malo brže, tako da si zaštićen od radara, samo pazi da to nije passat sive boje PG tablica, to su presretači i sa njima nema priče! Oni se obično voze na relaciju Podgorica - Budva. Hvala na sugestiji.Ovo mi je treci put ove godine,tako da znam tu deonicu kao svoj dzep.U sustini gde god je znak 50 oni cekaju na pravcu i radar trassss....Ja inace motorciklom idem 8-9 sati do mora.Postujem propis uglavnom i dosta stajem da uzivam u lepotama Crne Gore,a njih ima dosta.Nekad mi treba i 10 sati.Ali dodje do mora odmoran i sa puno fotki. Hvala ti na infou za Pasata.NIsam znao ni da imaju te varijante u MNE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Septembar 4, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan a MA NIJE BRE TO NISTA,ZASTO DA NE POMOGNEM KAD VEC MOGU,A OD PASATA SE CUVAJTE JER SU MNOGO ZEZNUTI,ZNAJU DA VAS NAVUKU DA IH PRETEKNETE I ONDA TRAS,NE DAJ BOZE I VOZACKA ODE U NEPOVRAT,CEGA JOS TREBA DA SE CUVATE,TUNELA TJ.SLEPERA JER KROZ TUNELE SVAKI SLEPER VOZI SREDINOM.EVO ME NA POSAO I MOGU VAM RECI DA PORED MENE UPRAVO PROLAZI VELIKI BROJ MOTOCIKLISTA IZ SRBIJE I VIDIM DA VOZE SVI LAGANO... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Idzo 0 Napisano Septembar 4, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: Bar Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo,nisam duze vremena ulazio na forum...Drago mi je sto dolazite u moj kraj. ;D Nazalost ja nemam nista na dva tocka trenutno pa necu biti na moto skupu.Kao sto je rekao hellboy cuvajte se pasata..Ja ne znam za sjeverni dio Crne Gore ali znam da dosta policije ima u Zeti,cuvajte se na pravcu prema tunelu sozina.Naime ogranicenje je 60 a moze lagano brze da se vozi...Do prvog malog tunela prema sozini ima skoro uvjek radarska kontrola.Moj broj je 069798902.Tu sam za sve sto vam treba.Zovnite me pa da bar podjemo na pice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Septembar 4, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Sutra polazim, idem sa ortakom iz Kragujevca, mozda se sretnemo negde usput! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 4, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Sutra polazim, idem sa ortakom iz Kragujevca, mozda se sretnemo negde usput! Kad kreces? MI smo u Kraljevu oko pola 9.Odatle nam je isti pravac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 4, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Sutra polazim, idem sa ortakom iz Kragujevca, mozda se sretnemo negde usput! Kad kreces? MI smo u Kraljevu oko pola 9.Odatle nam je isti pravac. Sci , jesi li sad u KV ? Kao sto rece DARK mi smo oko pola 9 u KV , taman mozemo zajedno da idemo ... moj broj je 063 689 375 Evo ja zavrsio pripreme , jos da zavrsim i ovo Niksicko Tamno ( i to spada u pripreme ) , pa odo' da spavam ... i ujutro - voziii Miskoooo ... Vozim crni z750s sa ČA tablicom , ko me vidi nek se javi pa idemo na ladno Niksicko ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Septembar 4, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da jesam, ali sam u BGD-u, tako da ne verujem da cu stici do Kraljeva na vreme, nema veze, cucemo se usput, ima da vcas stignem, posto ste vi sporaci , a i svracate u svaku drugu kafanu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 425 Napisano Septembar 4, 2008 Drug član, 1472 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da jesam, ali sam u BGD-u, tako da ne verujem da cu stici do Kraljeva na vreme, nema veze, cucemo se usput, ima da vcas stignem, posto ste vi sporaci , a i svracate u svaku drugu kafanu ;D Kad kreces iz Bg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Septembar 4, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Oko 7.30 do 8.00, svracam po ortaka u Kragujevac (pored samog puta) i nastavljamo dalje...ako hoces, sacekaj negde na putu kod Mladenovca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 425 Napisano Septembar 4, 2008 Drug član, 1472 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci oko 9 si u ML?Ajd mi pusti broj telefona pa ti javim gde se cekamo,ako budem isao.Jos je neizvesno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Septembar 4, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Broj ti je na PP! Do Mladenovca mi treba 35-40 minuta, to je samo 50 km od mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 425 Napisano Septembar 4, 2008 Drug član, 1472 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Javljam ti ujutro kako stoje stvari.Ajd noc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Septembar 5, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan AKO NEKO BUDE PRAVIO PAUZU U KOLASIN NEKA SE JAVI DA PIJEMO PICE NEDJE BR IMATE PA IZVOLITE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Septembar 6, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja, na zalost ne mogu da idem zbog obima posla koji me ceka . Zelim svima koji idu lepo vreme i dobar provod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Septembar 7, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo Sutomora: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 8, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Jos par slika sa defilea. Inace Niski bend me je malko smorio ali Grupa Far iz Bg-a je bila SUPER. Naleteh i na model mog bivseg motora pa rekoh da slika KLE500..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatar 3 Napisano Septembar 8, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Borova glava-Barski most Prijavi odgovor kao problematičan suzin da ne bi offovali u ovoj temi otvori novu da vidimo sta ste doziveli dole, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 8, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio nesto malo u petak,i na zalost u subotu u podne sam morao krenuti za Srbiju Icepao me jebeni virus,jos se nisam oporavio,samo na wc solji sedim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Septembar 8, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo "par" slicica od mene : ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Septembar 8, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... i jos malo ... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Septembar 8, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... i jos malo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Septembar 8, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... i jos ova "igrackica" : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 8, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D Izgleda da sam samo ja spoznao pravu lepotu moto skupova pa slikao zenske. Gde ste bre Paparaci??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 9, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Hm , pitanje je da li ce se dogodine uopste i odrzati skup u Sutomoru ... Kako sam ja cuo , Lloyd je imao grdnih problema sa lokalnim vlastima zbog danonocnog besomucnog pucanja i turiranja , u kampu a i van njega ... a jbg , ipak je to turisticko mesto gde ljudi dolaze da se odmore , a tesko da ce se odmoriti ako oko njih prasti i tutnji ko na frontu ... tako da me uopste ne bi cudilo da dogodine zabrane skup ... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ove godine sam isao dva puta motorom za CG.zaista nisam imao nikakvih problema ni sa policijom,ni sa bilo kime!Jedino sto me je iznenadilo je ne javljanje CG bajkera na putu.milion njih je proslo,ablendovao sam ,svirao,mahao(ko sto to uvek radim ovde kod nas),i to sam radio na deonicama puta koje su ravne(znaci nije na krivinama,serpentinama,da ne bih ugrozio bezbednost),ali odgovora i pozdrava nije bilo!Napucani motori,dobra oprema,jbg,oni su oni!Ja volim cg ali posle svega gore(u prethodnim postovima kolega) ostaje gorak ukus u ustima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...