weedvaper 0 Napisano Septembar 28, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo hteo bih da kupim prvi kros u pitanju je Suzuki rmz 250, ali ja bih hteo to da vozim i na javnom putu, interesuje me kakve su posledice ako te murija navata, u pitanju je uvezen kros NIJE PLACENA CARINA, cuo sam od par ljudi gde ih policija zaustavi da im kazu samo da ovo ne moze da se registruje i da ih puste i jos neke slicne price Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Septembar 28, 2020 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Carinski prekršaj, oduzimanje vozila, vožnja ne registrovanog vozila, itd. Može da te pusti, a može i preko 100.000 da te košta. Kako su krenuli u zadnje vreme, teško da bi propustili takav ulov. Ako planiraš po putu, kupi samo to što može da se registruje. E sad, drugi problem je što su to retke zverke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14121 Napisano Septembar 28, 2020 moto merkat °°, 4889 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Aj' ti probaj pa nam javi ovde, da imamo info iz prve ruke. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...