M_Bane 87 3166 Napisano Septembar 26, 2020 Braveheart, 727 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Voge SR3,Aprilia Pegaso 650. Prijavi odgovor kao problematičan Postavljam oglas za drugara verovatno ga i znate , sa Bjb. akcija (nema dovoljno postova.) @DeXter79 Za više informacija slobodno ga kontaktirajte na 0652292694 Deki. Ono što mogu da potvrdim da je motor redovno servisiran, i da je Deki to mazio i pazio ... BMW F650CS Scarver WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW F650CS Scarver, 2004. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 86000 km, Zvezdara. Cena 2.100 € - Motori - Polovni... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 79 Napisano Septembar 26, 2020 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Kao neko ko vozi Scarvera u top stanju savetujem samo da ga malo sredi za prodaju. Ja recimo ne bih gledao prljav motor sa zardjalim srafovima... Ne zelim da spamujem oglas i nemoj da me shvatis pogrešno molim te... Pizz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 821 Napisano Septembar 29, 2020 Bivši baksuz :), 611 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer / QJ SVT 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam priliku da se vozim sa Dejanom više puta prethodnih godina.. Motor za preporuku. Redovno servisiran i vožen kako dolikuje. A deluje mi i da je cifra sasvim pristojna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 16121 Napisano Septembar 30, 2020 Drug član, 1453 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 26.9.2020. at 19:02, Biker Boy je napisao: Ono što mogu da potvrdim da je motor redovno servisiran, i da je Deki to mazio i pazio ... Preporuka za Dekija,a kako li ce tek da mazi ono sto stize. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M_Bane 87 3166 Napisano Octobar 1, 2020 Braveheart, 727 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Voge SR3,Aprilia Pegaso 650. Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat, može lock na temu . Hvala ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...