Biker Boy 2799 Napisano Septembar 26, 2020 Braveheart, 706 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Postavljam oglas za drugara verovatno ga i znate , sa Bjb. akcija (nema dovoljno postova.) @DeXter79 Za više informacija slobodno ga kontaktirajte na 0652292694 Deki. Ono što mogu da potvrdim da je motor redovno servisiran, i da je Deki to mazio i pazio ... BMW F650CS Scarver WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW F650CS Scarver, 2004. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 86000 km, Zvezdara. Cena 2.100 € - Motori - Polovni... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Septembar 26, 2020 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Kao neko ko vozi Scarvera u top stanju savetujem samo da ga malo sredi za prodaju. Ja recimo ne bih gledao prljav motor sa zardjalim srafovima... Ne zelim da spamujem oglas i nemoj da me shvatis pogrešno molim te... Pizz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Septembar 29, 2020 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam priliku da se vozim sa Dejanom više puta prethodnih godina.. Motor za preporuku. Redovno servisiran i vožen kako dolikuje. A deluje mi i da je cifra sasvim pristojna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12219 Napisano Septembar 30, 2020 Drug član, 1311 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 26.9.2020. at 19:02, Biker Boy je napisao: Ono što mogu da potvrdim da je motor redovno servisiran, i da je Deki to mazio i pazio ... Preporuka za Dekija,a kako li ce tek da mazi ono sto stize. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2799 Napisano Octobar 1, 2020 Braveheart, 706 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat, može lock na temu . Hvala ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...