Jump to content

Moto Zajednica

Sator

Recommended Posts

• Zainteresovan, 585 postova

Jel moze neko da mi kaze gde ima sta u ponudi od satora pre svega me interesuje nesto jeftino a da cini posao. Vidim da BJB-ovci imaju pa ono kao gde ste kupili,kolko para i sl.

Znam da ima u Intersportu ali sad nije snizenje a kad su imali na snizenju neki ruzni je bio 2000 kinti. Kod kineza nisam nasao sator nasao sam samo vrecu za spavanje koja je 1200 kinti pa bi pre kupio neku u intersportu koja je oko 1300.

Ima i u Djusinoj kod Kuglasa ali su dosta skupi!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Vlasnik sajta, 5375 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Od BJB-ovaca imam najveci sator, a verovatno kupljen za najmanje para - na nekom snizenju u americi za 20$ :lol: :wink:

Inace, taj sator je kostao oko 70$, ali mu je kutija bila nesto zguzvana i blago pocepana, te su smanjili cenu do jaja. Naravno, meni kutija nista ne znaci, tako da sam to odma pazario... Ako pogledas slike iz skupa u NS, moj sator je onaj prvi sa leve strane, zuto plavi.

Mislim da su mnogi kupovali satore u Veru, kod buvljaka na Novom Beogradu, ali neka ti oni to tacno kazu...

Pozz

• jedan od DDMZ, 816 postova
  • Motocikl: R, gsx R

Evo ja, npr. sam šator kupio u Veropoulos tržnom centru pre 2 god. i bio je oko 15E. Velièine je za 3 osobe ili 2+gomila stvari. Na pomenutom skupu u NS nas je zadesio pljusak a šator je to podneo "junaèki" , èitaj: nije prokišnjavao.

Za vreæu ti predlažem da u neku subotu odeš na Bubanj potok i kupiš odliènu (vojnu) vreæu za 1000din. :pivo:

• Zainteresovan, 585 postova

Hvala za informacije svraticu do Vera a morao bi i do Metroa nazalost amerika mi nije usput :D

Vrecu bi pre uzeo onu novu za 1300 nego tu vojnu mada je verovatno ta druga bolja ali kad ne mogu da uzmem nov motor uzecu makar vrecu :lol:

Vidimo se satorasi prvom prilikom...

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde
Hvala za informacije svraticu do Vera a morao bi i do Metroa nazalost amerika mi nije usput :D

Vrecu bi pre uzeo onu novu za 1300 nego tu vojnu mada je verovatno ta druga bolja ali kad ne mogu da uzmem nov motor uzecu makar vrecu :lol:

Vidimo se satorasi prvom prilikom...

Što se vreæe tièe UVEK preporuèujem vojnu, :P pre bilo koje druge Zbog nezaje'ivog odnosa kvalitet-cena ! Bilo koja èak i nalik na nju po 'performansama' košta u prodaji bar 4-5 puta skuplje!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja