feelgod 244 Napisano Septembar 19, 2020 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Kappa vizir u dobrom stanju, sve celo, nema pukotina samo blage povrsinske ogrebotinice. Montira se metalnim nosacima za korman motorcikla. Sta god vas dodatno zanima slobodno pitajte preko PP, u temi ili na mob. 062/21-40-60 u periodu od 10-18h. Vizir je moguce koristiti i na bilo kom drugom tipu motora koji poseduje korman samo sto nema otvor za far pa verujem da ga treba doraditi za tu namenu. Da pocnemo sa cenom od 35e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 244 Napisano Septembar 19, 2020 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2111 Napisano Septembar 21, 2020 Drug član, 1312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ceek cek, ovo ce meni trebati. Kako i gde da se nadjemo da pogledam kako bi mi stojalo na motoru. Bmw f650 Gs je u pitanju. Ima fabricki vizir ali ko da ga nema. Ako moze rezervacija dok ne probam, hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2111 Napisano Septembar 21, 2020 Drug član, 1312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan E jbg sad se setih da je meni fiksna konzola sa maskom i farom pa bi udarali nosaci prilikom okretanja volana. Nema vajde od mene, izvini. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 244 Napisano Septembar 21, 2020 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To ti htedoh reci, mora da bude maskica kao na ovim Dual motorima. Hvala svakako na iteresovanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 244 Napisano Septembar 21, 2020 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...