Crveni_moljac 1 Napisano Septembar 18, 2020 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: U potrazi za srećom Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, zovem se Lazar, dolazim iz Kraljeva i nov sam ovde... Imam 19. godina, niko u mojoj porodici ne vozi motore, ali ja sam u ceo taj ,, svet" zaljubljen već 10 godina, finansijska situacija mi je dozvoljavalo nažalost da motore gledam samo po video klipovima i forumima, makar do skoro... Kupio sam tomos 14m i vozio ga neko vreme, sada sam krenuo da radim dok ne odem na fakultet i skupljam pare da eto ispunim sebi želju, to nas dovodi do razloga zašto sam ovde... Možete li da mi preporučite neki motor, u A2 kategoriji za početnika, da je ekonomičan i da mogu sa njim da odem malo dalje od Kraljeva? Unapred vam hvala... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Septembar 18, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Septembar 18, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno si razmišljao o nekim modelima. Navedi modele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Septembar 18, 2020 (promenjeno) Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj sta sam oglasio, mozda ti se dopadne. Promenio Septembar 18, 2020 član abarth_maniac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Septembar 18, 2020 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Honda CB 500 Kawa GPZ 500,ER 5 Suyuki GS 500 F Yamaha XT 660 Aprilia Pegaso Ima dosta ovakvih tema na forumu pa malo pretraži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja_022 32 Napisano Septembar 20, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Irig Motocikl: R1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao, GS500 je moja preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Erik99 5 Napisano Septembar 21, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Zasavje, Slovenija Motocikl: Honda CB500x Prijavi odgovor kao problematičan CB500x, odličan motor... LP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...