Endurac 962 Napisano Avgust 19, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Kud sedoh opet s ludjakom na motor, .... ;D ....kocenje 10m pred semafor sa 150km/h na 0, kolena o asvalt, prsti koza i opanci, ...isteglio sam clanke i tetiove drzeci se za zadnje rukohvate dok sam aparatom pokusavao da uhvatim ovog sumanutog coveka kako pokusava da nas ubije, sebe i mene josh ludjeg sa njim. Alal vera za voznju ali i za ludost. Sledeci put ja tebe voziiiiim)) Inace su kocnice najbolje na svetu, nisam nikada osetio takve sile kao suvozac, a Ubrzanje poprilicno jezivo. Znam da sam te smorio jer nisam lak kao tvoja dragaa ;D ;D ;D ali makar imam lepo dupe... K RULES!!!!! (Manijak) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 19, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ste poludeli...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Avgust 21, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Uh, K1200 je mnogo dobar... Vozio sam to, samo bez oklopa... ide to ide... kao nevrijeme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 25, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Endurac ti opet bez kacige! Sram te bilo, pozeru :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Avgust 27, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Heheh, mislish da treba kad izadjem u grad uvece da nosim kacigu na glavi i setam Terazijama? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 27, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Heheh, mislish da treba kad izadjem u grad uvece da nosim kacigu na glavi i setam Terazijama? ;D Bices mnogo lepshi.... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Avgust 29, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan hehe..al` samo ako mi Mikka pozajmi njegovu Schubert bmw.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 21, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Al si se utronjo na onoj slici u retrovizoru ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Al si se utronjo na onoj slici u retrovizoru ;D ;D ;D ;D ...a provali mi frizuru xaxa TRAJNA! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Al si se utronjo na onoj slici u retrovizoru ;D ;D ;D ;D ...a provali mi frizuru xaxa TRAJNA! ;D Шта наприча о безбедности у саобраћају! И то у речи и слици! Вади те то што ниси носио кацигу! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Dajte meni malo toga sto ti i Hellena pušite da mi bude lakši život... Ne, ja ću po Terazijama da šetam sa kacigom na glavi kao ludiška i da gledam u pasulj kad će Mikka da slučajno da naidje da me poveze do nekle..... Di je onaj smajli za vutru... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Septembar 22, 2008 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Di je onaj smajli za vutru... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Kralju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Septembar 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Novembar 12, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Upoznao sam čoveka na putu za Kladovo... nisam ga ni primetio iza sebe, kad me obišao... :o i to sve sa devojkom... Bruka je taj GS 1200 A... Pozdrav za Mikku i devojku (nije na slici) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Novembar 12, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, uf, sta mu je to sa kosom? Skroz podsisana, Photoshop ili....devojka? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...