Nikola 321 0 Napisano Septembar 17, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: Svrljig Motocikl: Sym 600 quad 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri imam veliki problem potrebna mi je radiliza za quda marke SYM 600 4X4 sve sam pretrazio na internetu i ne mogu da nadjem,ili majstor koi vrsi reparaciju radilice i klipnjace..hvala vam unapred.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10766 Napisano Septembar 17, 2020 Hronični Motociklopata, 7443 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Druže, malo pristojnosti, ovo je tema "predstavljanje članova" i tu treba SEBE da predstaviš, a ne svoje probleme, ima drugih tema na forumu gde možeš pitati za radilicu... al kad već pišem, vidi za radilicu kod Cubija u Novom Sadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola 321 0 Napisano Septembar 18, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: Svrljig Motocikl: Sym 600 quad 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Druze ne snalazim se bas najbolje ovde,ne mora se odmah suditi,hvala na obavestenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...