Mojsa 226 Napisano Avgust 18, 2008 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan SOMBOR - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na putu Stapar-Bački Brestovac poginuo je Stevan N. (19) iz Deronja. Nesreća se dogodila kada je vozač automobila "zastava 101" Dejan J. (23) iz Deronja, krećući se iz pravca Bačkog Petrovca, izgubio kontrolu nad vozilom i prešao na levu kolovoznu traku kojom se iz pravca Stapara kretao Nedeljko M. (30), koji je upravljao motornim triciklom. Dejan J. zadobio je teške telesne povrede, dok su Nedeljko M. i saputnik Jovan P. (30) iz Stapara zadobili lake telesne povrede. http://www.rtv.rs/sr/vesti/hronika/crna_hronika/2008_08_15/vest_78302.jsp evo slike tog tricikla sa jednog sajta ,kazu da je slikano na moto skupu u Apatinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 19, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan uh...nek mu je laka crna zemlja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Avgust 19, 2008 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Dejan J. zadobio je teške telesne povrede, dok su Nedeljko M. i saputnik Jovan P. (30) iz Stapara zadobili lake telesne povrede. Zelim im brz oporavak. Ps. Tek sad videh da je Stevan poginuo, jeli bio u automobilu ili u triciklu? Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Avgust 19, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan saucesce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1314 Napisano Avgust 19, 2008 Drug član, 1132 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Avgust 20, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ja se izvinjavam ali mi nije stvarno jasno ko je poginuo. vozac trajka ili stojadina. i ko je bio gde, jer ovde pise da je dejan j. vozio stojadina, a trajk je vozio nedeljko m. Dejan J. zadobio je teške telesne povrede, dok su Nedeljko M. i saputnik Jovan P. (30) iz Stapara zadobili lake telesne povrede. i gde je onda bio stevan? to mi nije jasno. ni u stojadinu ni u trajku??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Avgust 20, 2008 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan ja se izvinjavam ali mi nije stvarno jasno ko je poginuo. vozac trajka ili stojadina. i ko je bio gde, jer ovde pise da je dejan j. vozio stojadina, a trajk je vozio nedeljko m. Dejan J. zadobio je teške telesne povrede, dok su Nedeljko M. i saputnik Jovan P. (30) iz Stapara zadobili lake telesne povrede. i gde je onda bio stevan? to mi nije jasno. ni u stojadinu ni u trajku??? Ni meni nije baš jasno...vozači oba vozila su preživeli ali gde je bio dečko koji je poginuo? Novinari su napisali toliko konfuzno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Avgust 20, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici poginulog , a povredjenima brz oporavak . Novinarima svaka cast na infomaciji iz koje se nista i nerazume na kraju neko moze da pomisli da je bio i pesak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...