Beard Man 1 Napisano Septembar 15, 2020 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gsx-r 750w Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Da li neko može da me uputi na prodavnicu ili trgovca sa ručicama kormana? Naj prostije crne mi trebaju za motocikl Suzuki gsx R750 w. Kupio sam ove Barracuda ali mi se ne dopadaju kako leže na kormanu. (Cini mi se da na njih ide i onaj stitnik za ruke). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Septembar 16, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan https://motobikeshop.rs/sr/category/stajling/gume-rucke-i-rucke/gume-rucke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1974 Napisano Septembar 16, 2020 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan pa jel ne mozes sve da pomeris za taj cm, do kraja da izgubis taj prostor izmedju ruckeni tegica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...