dzolaja 89 Napisano Avgust 20, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Glasam za Guzzija. Najlepsa voznja od svih ponudjenih. A i egzotika za Srbiju. Ih bacio si ulje na vatru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Avgust 20, 2008 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Glasam za Guzzija. Najlepsa voznja od svih ponudjenih. A i egzotika za Srbiju. Ih bacio si ulje na vatru Moj prvi bike je bio Guzzi V35 i sa njim sam prospartao celu Srbiju. Takav ugodjaj u voznji nisam imao ni sa jednim bikeom posle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Avgust 20, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Ici cu da probam za vikend i Intrudera 750 i Guzzija pa ce mo da vidimo sta ce da bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Avgust 20, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ici cu da probam za vikend i Intrudera 750 i Guzzija pa ce mo da vidimo sta ce da bude Šta god samo ne Kawaski EN i VN, ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Avgust 20, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Ici cu da probam za vikend i Intrudera 750 i Guzzija pa ce mo da vidimo sta ce da bude Šta god samo ne Kawaski EN i VN, ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 27, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za Guzzi-ja. Ako nadjes ocuvanog i povoljnog njega pazari! Sto kaze doktor, cista egzotika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...