Jump to content

Moto Zajednica

Popih udarac od pozadi

Recommended Posts

• Drug član, 1737 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Pri povratku iz Obedske bare, u Progaru mi istrci klinac....ja zakocih al ne i Punto iza mene.Klinac je srecom netaknut, a moja devojka koja je bila sa mnom srecom nije izletela iz sedista od siline udarca, ali je ledja poprilicno bole,  a moj Kymco ima gomilu delova u visku :(

Srecom nismo isprobali Nolanke ;D

I da dodam samo, ovaj u Puntu mi je inace odlican drugar, jebi ga shit happens, u momentu se sagao po mobilni telefon da me zovne i kaze kako je ozedneo :o

Srecom citavo selo je izletelo da vidi spektakl, pa se tu nasao i dobri cikica Zule sa Kanarevog Brda koji nam je pomogao da rasklopimo motor i odvezemo do Bg.Sutra pravac u servis, nadam se da ce mi ljubimca opraviti u toku nedelje pa da u subotu idem na poslednje BJB jahanje do Golije ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svakom po zasluzi, 12443 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Hvala Bogu da ste vas dvoje dobro, mogli su vratovi da stradaju :-[

Ajd' popravljaj to brzo druže, pa da budeš tip-top za Goliju!

• Bona Fides, 1310 postova
  • Motocikl: http://www.motoscout.de

quote author=saxi link=topic=22506.msg297188#msg297188 date=1218752036]

quote author=kochaMatori link=topic=22506.msg297160#msg297160 date=1218750490

1. Lalajko

2. Sasha i Vesna

3. Kocha

4. Kocha

/quote

5. saxi (smalim izdrzljivim skuterom od 125cc i velikim srcem ;) )

/quote

hvala Bogu da ste oboje dobro. nadam se da ces uspeti da ga sredis do vikenda pa da i goliju vozimo zajedno. da parafraziram :) put ne putuju svijetli motori vec put putuje srce u bajkera ;):D

U Dunavu su mi napravili extra popis stete ali muku mucim sa ovima iz servisa, oni su toliko opusteni ko da ce sezona da traje jos 100 godina pa ne znaju kad ce ga popraviti.Glavni serviser je na odmoru, sef magacina takodje a od sutra i direktor ode na odmor ???Kako stvari stoje samo su pozadi popucale palstike, stop svetlo i malo se pokrivio nosac branika i opravka traje 20-30 min da se sve to montira al oni nemaju nista od toga ???

A postoji i druga varijanta da je mozda negde povukao sto im na oko ne lici ali moraju da ga teraju sutra kod nekog limara da ga skroz rasklope, premere i onda ce znati sa sigurnoscu sta je, a samo ovaj deo (rasklapanja i premeravanja) ce da kosta 7300 din ???Srecom ne placam ja nego Dunav, al iznenadjenjima nikad kraja :o

Kako izgleda oni ce da to popravljaju jedno dva meseca sa obzirom da im ti neplacas pa ce sacekati da im dunav prvo plati.

Ma Dunav nije problem jer imam prijatelja koji ce da im pusti pare u trenu, nego to sto su dibidus neorganizovani, svi su kao otisli na odmor i sad se ti lepo jebi ako ti nesto zatreba jer nema ko da  radi ??? Sacekacu sta ce da kaze taj famozni limar i ako motor nije pomeren ni malo odmah cu da dizem buku i galamu da mi iznadju te plastike i svetlo >:(

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja