KASKADER 0 Napisano Jun 16, 2006 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imam priliku da uzmem Yamahu R1 al problem je u tome što je na crnogorskim papirima a da nije tamo prijavljena... Kako ide u tim sluèajevima? Jel ima neko neka iskustva... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jun 17, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ko tamo nije prijavljen? Ukoliko mislis na R1, otkud onda na CG papirima? Ukoliko mislis da je rec o nekakvim laznim papirima, izvini za ova pitanja, povlacim se iz diskusije, nije moj teren ni pod razno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 17, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan To su ti takozvani "Blanko" papiri (neki ih mozda zovu drugacije) ali to pod rukom osetis da nije isto kao original posto je materijal drugaciji i odmah si provaljen. Kao da vozis motor bez papira. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Jun 17, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan DOBRO LJUDI JESMO REKLI NESTO ZA OVAKVE TEME NA FORUMU!?? Pablo i Dirty, uradite ono sto mora!! :evil: :evil: :evil: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 17, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Imam priliku da uzmem Yamahu R1 al problem je u tome što je na crnogorskim papirima a da nije tamo prijavljena... Kako ide u tim sluèajevima? Jel ima neko neka iskustva... Ako je motor prijavljen u CG, onda ti je procedura ista kao da ga uvozis iz npr. Njemacke. Tako je i meni bilo iz Srbije za Crnu Goru pa su mi trazili da platim jos jednu carinu, zato sam i kupio dolje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Jun 17, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor je kraden, skinut sa osiguranja ili kamiona ili ko zna cega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jun 17, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ako je tako, da zatvaramo temu i ne ponavljamo se, ovde smo dosta jasno izneli licne stavove da ne zelimo veze sa takvim slucajevima. Konacno, da nema ovih koji kupuju, ne bi ni lopovi krali pa ja i nemam suvise dileme ko je gori u tim pricama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...