vlada008 2 Napisano Avgust 15, 2008 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno vozim Yamahu majesty 250cc i imam u planu kupovinu nekog motora od 600cc. Interesuju me konkretno iskustva...cena, servis, registracija, kvarovi, problematika sa kojom ste se susreli...i kakav je motor kao motor. Mogu da izdvojim do 2500e... A sve je to pocelo od kada sam vozio par dana R1... :'( to mi je velika investicija tako da... :'( A licno mi se vise svidjaju motori sa punim oklopom...mnogo mi se svidja kawasaki zxr 400 (ali na slikama uzivo ga nisam video), Honda cbr ona je skro ok, fzr tu i tamo, suzana tesko za te pare... Unapred zahvalan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 15, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je ovakvih tema dobar broj... Jel' mora R od 600ccm ili je dovoljan full-oklop ili poluoklop? 600ccm kao donja ili gornja granica kubikaže? Može 2 ili mora 4 cilindra? Kako god, za cifru od 2500E, moraš baš da se protegneš i dohvatiš neki CBR600 s početka 90-tih ili FZR600, ili malo teži ZZR600. Ima tu i GSXF ova, GSX-R ova.... Godišnja registracija oko 13-14.000din, komplet guma do 300E (250 na akciji ;D ), Pločice oko 100E (sva 3 diska), 2-3 puta ulje, filteri, servisi i servisčići za 10.000km predjenih dodje sve na oko 800-1,000E bez kvarova i goriva. Ništa strašno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Avgust 15, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je ovakvih tema dobar broj... Jel' mora R od 600ccm ili je dovoljan full-oklop ili poluoklop? 600ccm kao donja ili gornja granica kubikaže? Može 2 ili mora 4 cilindra? Kako god, za cifru od 2500E, moraš baš da se protegneš i dohvatiš neki CBR600 s početka 90-tih ili FZR600, ili malo teži ZZR600. Ima tu i GSXF ova, GSX-R ova.... Godišnja registracija oko 13-14.000din, komplet guma do 300E (250 na akciji ;D ), Pločice oko 100E (sva 3 diska), 2-3 puta ulje, filteri, servisi i servisčići za 10.000km predjenih dodje sve na oko 800-1,000E bez kvarova i goriva. Ništa strašno. Ako mi kažeš da si ti toliko uložio ove godine u tu tvoju skelu ja se besim o brankov most. Realnije je da u motorcikl ulažeš postepeno, svake godine pored registracije 200-400 evra, pa jedne godine kupiš prednju gumu, sledeće zadnju, promeniš prvo pločice koje su skroz mrtve, a sledeće godine i one druge, ove godine lanac i lančanike a sledeće semeringe prednje viljuške. Pa nije valjda na tom budućem motoru baš sve mrtvo. Mislim da je ipak bolje da kupiš neki motor koji ima manje sportsku notu, da dočekaš i sledeće leto, povuče motor i po pravcu i po krivini, zablesavi se čovek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Avgust 15, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno vozim Yamahu majesty 250cc i imam u planu kupovinu nekog motora od 600cc. Interesuju me konkretno iskustva...cena, servis, registracija, kvarovi, problematika sa kojom ste se susreli...i kakav je motor kao motor. Mogu da izdvojim do 2500e... A sve je to pocelo od kada sam vozio par dana R1... :'( to mi je velika investicija tako da... :'( A licno mi se vise svidjaju motori sa punim oklopom...mnogo mi se svidja kawasaki zxr 400 (ali na slikama uzivo ga nisam video), Honda cbr ona je skro ok, fzr tu i tamo, suzana tesko za te pare... Unapred zahvalan! Ima ga moj drugar, i mislim da ga prodaje. Jel te zanima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 15, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ako mi kažeš da si ti toliko uložio ove godine u tu tvoju skelu ja se besim o brankov most. Uložio sam prošle godine i više, oćeš da se besiš retroaktivno? Dobićeš popus' na uže. Obrni, okreni, ako napuca veću kilometražu od 10-15.000km eto mu te cifre, pa se ti besi kol'ko oćeš. A ono jes' lepše postepeno, tako ću sledećih 5 godina... Svejedno sam i ja za to da se uzme prve sezone nešto pitomije, a posle, lako ćemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...