godovic 924 Napisano Septembar 4, 2020 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Поводом дана Републике организује се тродневни рели кроз Македонији који је стартовао данас, 4. Сеп. 10:00ч, са главног Трга у Скопљу, па кроз источну Македонију до Дојрана где је планирано ноћење. Други дан се иде ка Охриду преко Неготина, Прилеп, Битоља. Трећи се дан враћа у Скопље. Ево пар фотографија са старта. Нек је са срећом 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano Septembar 4, 2020 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Godinama smo masovno isli na Reli Makedoniju. Obzirom da par godina u nazad nema objave a ni poziva, verovatno smo visak ? Srecno svakako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Septembar 4, 2020 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Ninja66 said: Godinama smo masovno isli na Reli Makedoniju. Obzirom da par godina u nazad nema objave a ni poziva, verovatno smo visak ? Srecno svakako. Ja se sećam te 2008 godine kad je nas iz MC Srem bilo jedno dvadeset a broj motora iz Srbije je bio nekoliko puta veći od broja motora iz bilo koje druge zemlje...i tako smo se vozali, bilo je ok, organizacija ne nešto specijalno ali ok, nije ti ni bitno kad si sa prijateljima...i onda je došlo poslednje veče, u Skoplju je bio neki program i koncert mislim, domaćini su držali govor i zahvalili posetiocima iz svih zemalja pa čak i jednom koji je došao iz mislim Luksemburga, čak je počelo i nabrajanje...hvala gostima iz Slo, iz Hr, iz BiH, iz Nemačke...zahvalili su se svima koji su došli sem bajkerima iz zemlje iz kojih je bilo najviše motora, iz Srbije...ime te zemlje se nije čulo to veče, sećam se i da su neki prijatelji MC Srema iz Skoplja hreli da se popnu na binu i rasprave to sa organizatorom i da im je bilo jako neprijatno... Ne fali nam svakako... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 924 Napisano Septembar 4, 2020 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Мени је жао што ово читам, ја сам једва 3 године у овом свету, па не могу коментирати. Знате да је потребан ПЦР тест за Македонији, да су велики скупови забрањени ... Други проблем је што у Македонији нема активних форума или facebook група за вакве настане, и ја обично сазнам кад се догађај већ заврши, па неко окачи слику на facebook или неке портале Има ту пуно да се ради око организације и правовремене информације, али и то да има много мотоциклиста који беже од ваквих скупова због "дивјака" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2676 Napisano Septembar 4, 2020 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio nekoliko puta, i uvek mi bilo odlicno , i radovacu se ponovnom odlasku. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Februar 28, 2021 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Bio i ja 2009 godine i proveo se super,bila je odlična organizacija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...