BokyBoy 17881 Napisano Septembar 3, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2444 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Usluzni oglas za seku, svi je znate ovde pod Nickom @Kalesin i onom divnom putopisu... Nazalost, nema dovoljan broj postova pa cu oglas postaviti ja. E. pa, resila je da uzme nesto mladje i jace pa prodaje svoj motoric, koji je stvarno u top, top stanju. Sve pise u oglasu, kopiracu ga ovde kao i link ka Polovnim Automobilima. Cena je sklona maloj korekciji, na licu mesta naravno, takodje je niza za kolege forumase, da ipak Hondica ostane u krugu prijatelja... Pozdrav i srecna kupovina. Honda CBR 929 RR WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CBR 929 RR, 2001. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 87000 km, Beograd. Cena 2.650 € - Motori - Polovni... ''Honda CBR 929 RR 2001 godište. Kod mene je sad treća godina. U perfektnom stanju, urađeni svi servisi i aktivno se vozi. Nije mi frka za prodaju i cena se može minimalno korigovati ali ne preko telefona. Nove Michelin Road 5 gume stavljene pre jedno 1000km, original Akrapović na njoj ide i original pride, uz dark smoke vizir ide i original, Rizoma kočiona bočica, punjač za navigaciju, led sva tri svetla u faru, originalna kilometraža. Novi lanac Regina, i lančanici promenjeni pre 1000km, urađena prednja viljuška kompletno, nove pločice, novo ulje u kočnicama i napred i pozadi. KN filter vazduha, zamenjeno ulje i filteri pre 1000km. Od ulaganja nema ništa. Obavezan prenos vlasništva. Zamene me ne interesuju.'' Tel: 063 351 324 Jelena 1 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17881 Napisano Septembar 3, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2444 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, branko_stefanovic je napisao: U tom rangu, mala cena za predobar motor, srecna prodaja, pa sledeca opet Honda da bude! Tako je Branko, cena je skroz korektna za ovakav motor, bez ulaganja. Kakvi se lesevi prodaju za vece pare, to je strasno. Vozio sam ga mnogo puta i mogu ti reci da je utegnut kao pracka, ko ga uzme, nece se pokajati sigurno. Da, bice Hondica opet, verovatno 1000rr Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Septembar 3, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lep motor, samo mala omaska u oglasu na Polovnim Automobilima. Iz teksta se ne vidi da je "Jelena", vec je tekst rodno neutralan. Nesto tipa vozila sam samo do Bajlonijeve pijace bi pomoglo u prodaji, ako se ne proda na forumu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17881 Napisano Septembar 3, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2444 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, СајберГастарбајтер je napisao: Mnogo lep motor, samo mala omaska u oglasu na Polovnim Automobilima. Iz teksta se ne vidi da je "Jelena", vec je tekst rodno neutralan. Nesto tipa vozila sam samo do Bajlonijeve pijace bi pomoglo u prodaji, ako se ne proda na forumu. Druže, skroz nebitne stvari, ko dodje i vidi motor uživo, videce u kakvom je stanju i kako je održavan. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Septembar 4, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan sala druze... shvatio si ozbiljno poruku 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3075 Napisano Septembar 4, 2020 8-bit, 1896 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, BokyBoy je napisao: Druže, skroz nebitne stvari, ko dodje i vidi motor uživo, videce u kakvom je stanju i kako je održavan. Pozdrav. Ženski vozač i još motor od 150 konja, to je plus u oglasu veći od novih guma i svega što je nabrojano. Za prodaju marketing znači više od kvaliteta. Lep je motor, srećna prodaja. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Septembar 4, 2020 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo, krećemo. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Septembar 4, 2020 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan RESERVE 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Septembar 4, 2020 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno - prodato. Dogovorili se... Nadam se da će sve biti OK pošto sam posredovao 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17881 Napisano Septembar 4, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2444 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, PremieRacing je napisao: Kupljeno - prodato. Dogovorili se... Ode Honda... Cestitke novom vlasniku, neka ga dugo i dobro sluzi. 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...