lukasione 4 Napisano Jun 26 (promenjeno) U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi! Ove godine sam malo vise stvari odradio pa evo koga zanimaju cene! 1. Prednja i zadnja guma sa indeksom 210khm Prireli jedino što sam našao u paru 36.000 (svi nude raspar i prednju sa indeksom 180kmh i manje) 2. Variator malosi i kais 370e 3. Sirena 30e 4 prsten sifra 832987 16e 5. Mali servis uračunat u ruke 6. Radjena je i biksna na radilici kaže majstor da im je to standardan problem i da oni to uspešno resavaju 7. Kratko svetlo, pozicije 8. Zamena ulje u kardanu ili kako se vec zove, zamena ulje u kocnicama 9. Pranje lanca i pregled celog motora Imao sam problem posle duže voznje kada se ugreje prilikom ponovnog starta trza prilikom polaska. Ruke su oko 200e ne znam tačno zbog nekih drugih stvari.. Što bi ove godine sve ukupno sa registracijom i jos par stvarčica što sam porucivao izašlo između 1300e i 1400e Majstor kaže da je sad spreman kao praćka. Planirao sam i neki auspuh da stavim ali mi je iskreno puno to što ima 500e i više tako da cu mozda tokom zime poruciti nešto iz Kine, takodje Dragon iz Ade mi je tražio oko 250e samo da otvori moj fabricki. Inace stavljam ga na prodaju pa ko hoće da ima da je sve urađeno i da plati naravno dobro došao. Veliki pozdrav! Promenio Jun 26 član lukasione 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jun 26 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj kineski auspuh, mnogo slabiji skuteri ga progore za čas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Sparrow 66 Napisano Jun 27 U prolazu, 77 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Super Tenere xt1200z, Yamaha xvs1300cu Prijavi odgovor kao problematičan Ulozio si 1000e u sredjivanje da bi ga u*rao sa kineskim auspuhom... Moj ti je savet bolje nemoj da diras nista nego da stavljas to s*anje. Polovni bolt on Akrapovic u Nemackoj imas za cca 300-400e ili vidi sa @Vule Gilera mozda ce ti on prodati njegov. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukasione 4 Napisano Jun 27 (promenjeno) U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za ovu sezonu mislim da sam završio, to je to..Od kad sam stavio Malossi skuter bolje vuce ali i ide u nešto više obrtaje nego pre. Inace sve preporuke za Doktor Moto, sve uradjeno na vreme max brzo, našao je bio još par stvari u toku tako da svaka preporuka! Promenio Jun 27 član lukasione Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Septembar 26 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 6. 2024. at 10:07, Jack Sparrow je napisao: Ulozio si 1000e u sredjivanje da bi ga u*rao sa kineskim auspuhom... Moj ti je savet bolje nemoj da diras nista nego da stavljas to s*anje. Polovni bolt on Akrapovic u Nemackoj imas za cca 300-400e ili vidi sa @Vule Gilera mozda ce ti on prodati njegov. Ima polovan po gp-srv fejs grupama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Septembar 26 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 6. 2024. at 13:57, lukasione je napisao: Za ovu sezonu mislim da sam završio, to je to..Od kad sam stavio Malossi skuter bolje vuce ali i ide u nešto više obrtaje nego pre. Inace sve preporuke za Doktor Moto, sve uradjeno na vreme max brzo, našao je bio još par stvari u toku tako da svaka preporuka! Da, odličan majstor. Posveti se svakom motoru i odradi pregled istog. To je baš ok jer i meni je našao par grešaka koje nisam ni znao da imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Septembar 26 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 6. 2024. at 10:07, Jack Sparrow je napisao: Ulozio si 1000e u sredjivanje da bi ga u*rao sa kineskim auspuhom... Moj ti je savet bolje nemoj da diras nista nego da stavljas to s*anje. Polovni bolt on Akrapovic u Nemackoj imas za cca 300-400e ili vidi sa @Vule Gilera mozda ce ti on prodati njegov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Septembar 26 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 6. 2024. at 10:07, Jack Sparrow je napisao: Ulozio si 1000e u sredjivanje da bi ga u*rao sa kineskim auspuhom... Moj ti je savet bolje nemoj da diras nista nego da stavljas to s*anje. Polovni bolt on Akrapovic u Nemackoj imas za cca 300-400e ili vidi sa @Vule Gilera mozda ce ti on prodati njegov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...