univerprof 1 Napisano Septembar 1, 2020 U prolazu, 10 postova Motocikl: Yamaha Aerox '05 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, skoro sam poceo da ulazim u svet skutera. Do pre mesec dana sam vozio Peda Shark, ali sam umoran od kineza pa zelim kupiti Yamaha Aerox. Pretrazivao sam malo oglase i naisao na ovaj Aerox https://i.imgur.com/FJkGEen.jpg , pretrazivao sam malo ove modele i naisao na decka koji prodaje nalepnice za ovaj skuter ali u oglasu stoji "Yamaha Aerox REPLICA", pa me zanima jel ovaj motor replika ili original Aerox? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11218 Napisano Septembar 1, 2020 Ne silazi, 2254 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Aerox WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Aerox, 2001. godište, Scooter, vozilo prešlo 800 km, Plandište. Cena 850 € - Motori - Polovni Automobili Izgleda da je ovaj?Meni deluje kao prava yamaha Aerox,samo???.Matoro ,neko je to rasklopio popravljao?Generalka,kakva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
univerprof 1 Napisano Septembar 2, 2020 U prolazu, 10 postova Motocikl: Yamaha Aerox '05 Prijavi odgovor kao problematičan Rasklapan je, farbane su plastike, vratio je sat na 0, ali opet mator, cena mu je povoljna sudeći po spoljnom izgledu ali ne znam kakav je unutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...