Aki 86 Napisano Avgust 26, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Odakle vam bre toliko Cehinja? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 581 Napisano Avgust 26, 2008 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan [quote author=vld link=topic=22506.msg302661#msg302661 date=1219708811 Probudim se ja oko 7, bacim pogled kroz prozor i imam sta da vidim! Dohvatim foto aparat i uslikam materijalni dokaz! :o Gdjica Marketa, koju smo upoznali prosle veceri (posto je Kocha otisao na spavanje ) izlazi kroz prozor Kepove sobe... I ja sam ovo video, sela je na onog Kepovog belog krilatog konja, al nije to nista..... da ste tek posle videli Kepa kako je covek jahao Afriku po kamenjaru, pa nijedan virtuoz mu nije bio ravan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano Avgust 26, 2008 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmmmm....da je meni tak'a izašla iz sobe, drhtale bi mi noge ceo dan ;D kakav kamenjar, kakvi bakrači Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 26, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmmmm....da je meni tak'a izašla iz sobe, drhtale bi mi noge ceo dan ;D kakav kamenjar, kakvi bakrači pa da si bio,izasla bi ;D ;D btw,sto tebi da drhte noge,valjda treba njoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano Avgust 26, 2008 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Eh, nekad je bilo obostrano drhtanje, sad već.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Avgust 26, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da je voznja bila extra! Svaka cast, extra slike i jos lepsi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Avgust 26, 2008 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jos jednom HVALA za prelep i nezaboravan provod.Sacekao sam vase komentare iz kojih vidim da ste zadovoljni.Nadam se da cu imati priliku da eventualne nedostatke ispravim.Zahvaljujuci vama i vasem osecaju za ovakve stvari, napravili smo dosta dobru pricu.Sto se tice Golije videli ste samo jedan manji deo,a ima se jos toga videti.Ostatak Golije osvajamo kada vi budete osetili potrebu da se na nju vratite.Za buduce viznje i druzenja stjimo vam na raspolaganju. Veliki pozdrav od ekipe iz Ivanjice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Avgust 26, 2008 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da kazem ,Cehinje su gore do nedelje. Nikola pokusao sam preko Ane da otkupim tvoje srafove od Cehinje,nema sanse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 26, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne slike! Bravo momci, samo tako nastavite i ja cu vam se sledece godine pridruziti kada dolazite juznije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 26, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan [quote author=vld link=topic=22506.msg302661#msg302661 date=1219708811 Probudim se ja oko 7, bacim pogled kroz prozor i imam sta da vidim! Dohvatim foto aparat i uslikam materijalni dokaz! :o Gdjica Marketa, koju smo upoznali prosle veceri (posto je Kocha otisao na spavanje ) izlazi kroz prozor Kepove sobe... I ja sam ovo video, sela je na onog Kepovog belog krilatog konja, al nije to nista..... da ste tek posle videli Kepa kako je covek jahao Afriku po kamenjaru, pa nijedan virtuoz mu nije bio ravan Cuj jahao, leteo bre, leteo! Peta mi je bila kratka po onom kamenjaru! Ona polja nane oko manastira kad smo se peli po kamenjaru, miriiiiisuuu li miiiriisuuu! A oni dobri momci na ulazu veseli, razdragani, druzeljubivi, kao da su na letovanju. A nana, mirise li mirise! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Avgust 26, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan E pa ljudi svaka cast!!! Extra su slike, mogu samo da zamislim kako Vam je bilo. Eto i mene cim polozim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Avgust 26, 2008 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan vikend... još jedna BJB vožnja... za svaku pomislim da ne može biti bolja... ali ova je zaista bila van svake konkurencije! Evo i par sličica od mene... Manastirska crkva u Žiči... Monaška trpezarija ... Običaj je da se zapali koja sveća ... Prilaz Studenici... Krstionica... Manastirska pekara u Crnoj reci... Izvor čudotvorne vode (tek nekoliko kapi koje se nakupe unutar jedne pukotine)... Kapela u pećini... Sa Igumanom... Dolazak u Pazar... Osim ćevapa, Pazar je čuven i po "mantijama" (pitice za mesom)... Služba u Stupovima... Pravim endurašima ne smeta ni prašina ... Na vrhu... Pozdrav do sledeće vožnje... od Sashe i Vesne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano Avgust 26, 2008 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan dakle, video je gotov! evo linka: http://www.sendspace.com/file/piqxji to je WMV video klip od 143mb i radice na svim racunarima! izvinjavam se al nisam mogao da skratim na manje od 19:30min. okacicu i na youtube al moram da ga podelim na dva dela (po 10 min). uzivajte! v Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 26, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Vukane kralju,pa to smo cekali :D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Avgust 27, 2008 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan dakle, video je gotov! lepo upakovan video nema sta...bravo!!! svideo mi se "dlakavi" momenat na 17tom minutu...hmmm...nije mi se svideo na taj nacin naravno saxi...ode tvoja guza na internet...postaces slavan ;D fotke svih ostalih standardno dobre, atmosvera verno prenesena mnogo mi je krivo sto sam ovo propustio, ali mi je drago da ste se prelepo proveli, to mi daje nadu da cemo iduce sezone nastaviti u istom ritmu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 27, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore, i hvala na uspomeni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 27, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mojih slicica, sa nezaboravnog putovanja! Covece, sjajana inekcija, ali meni se ide pod hitno opet negde! Juce sam oprao motorce, sjajno je prosao ceo poduhvat, ajmo opet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 27, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 27, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i jos :) :) Predposlednja slika: Cehinja!!!!! Poslednja sliak: Eto, odes u avanturu, doceka te hiljadu iznenadjenja, nepoznati komsa mi zauzeo banderu, a na njoj mi i lanac i katanac, i mesecima tu motor. Morao sam mu se pribodem od pozadi, izgleda mu se to nije dopalo, od sutra mi je bandera bila opet slobodna.. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 27, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte misliti da se pravim nemac, ali nesto ne umem da ubacim komentare izmedju slika ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano Avgust 27, 2008 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma super je i ovako Vidim u prvih nekoliko slika "Kinezi" se uvek drže zajedno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Avgust 27, 2008 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo skromnog doprinosa sa ove divne avanture sa dobrim ljudima i od moje malenkosti veselje... mala družina kod Pinza doktor uzbudjenje i prašina ka vrhu... Vesna, Sale i Saxi...Crna reka , balkon Crna reka, vrata... Saxi, mladi goran... i moja malenkost na vrhu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 27, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vukane, sampionu, slike su cool, ali video je bruka!!!! Hvala ti brate, gledam i sav uzitak voznje koji smo imali mi se zivo vraca. Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Avgust 27, 2008 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan dakle, video je gotov! Vukane zmaju, doktore, rok zvezdo, kralju lavova!! Odlican video! Quotes: Na pumpi u Kraljevu NikolaCruss: Pazi, ja ovde za malo da vas ne vidim. Lalajko: Pa kad juris... ;D Ko nema mogucnosti da skine video moze da dobije CD od mene, svakog radnog dana od 10h (ako se ne uspavam ) do 17h na Trgu Republike. @ Vukan Znas onog Vukasina sa kojim si isao da slusas Lenny Kravitza? E, to je moj rodjeni brat ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 27, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Vukane zmaju,necemo nikad da te menjamo! :D :D btw,gledali su svi kod mene na poslu ( i kolege televizori ), i pohvalili tvoj rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...