pilip88 216 Napisano Avgust 31, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan U toku sledeće nedelje imam neke obaveze u Subotici, na tamo idem auto putem a u povratku bih autoput zaobišao kako bih malo uživao, pa mi treba predlog za neku rutu. Prvi put idem motorom van grada ako je to bitno a verovatno jeste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Avgust 31, 2020 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako god okrenes vozis samo pravo i po ravnom Al sto da ne, steknes malo utisak o ponasanju drugih vozaca po magistralnim putevima. Subotica-B. Topola- Titel i na kraju turbo deonica do Beograda (magistralni deo gde samo traktori voze ispod 120).... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 216 Napisano Avgust 31, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah, pa da, ali dobro, da vidim malo kako izgleda voziti van grada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Avgust 31, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Ima mnogo načina za povratak. Koliko vremena imaš? Kroz NS ili drugačije, Bačka jeste većinom ravna ali put nije. Doduše nije ni brdovit, osim Fruškaća. Ako se snalaziš po BGu bez problema će ti biti i ravnica zvana Vojvodina. Ali i dalje polako i pažljivo, ne precenjuj sebe i ne potcenjuj Put...kod Vrbasa put je vrbav. Dobrodošao u SU, motociklom.... Evo ja idem sad terat trougao, SU-Mišićevo-Pačir-S.Moravica-Bačka Topola-SU.... a u sredu iz SU za BG, moje vatreno krštenje po dzungli belogradskoj(beh na NBG i okolini BG pre).... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4283 Napisano Avgust 31, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam iz Su ka Bg išao preko Sombor- Odžaci-B.Petrovac-N.Sad-Ruma-Pećinci-Surčin-NBG. Malo je monotono...Put (kvalitet asfalta) nije loš ali malko dosadno, jedino sto je bilo dobro je sladoled u Odžacima... Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 216 Napisano Avgust 31, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Woz38 imam neka 3-4 sata za povratak. Može i predlog za više različitih tura s obzirom da ću često ići za Suboticu. Naravno, idem samo lagano, nigde ne žurim a i svestan sam koliko sam još uvek zelen Po Bg-u samo polako i bez nerviranja ako je moguće @MF uf sladoled u Odžacima, čuo sam svašta lepo ali nikako da probam, možda je sada trenutak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5557 Napisano Avgust 31, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta ima da se vidi od Bg do Su? To strikntno auto putem i sto pre! Ne znam sta bih mogao videti okolo a da je vredno paznje i da nije pravo ko strela. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Avgust 31, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Možeš se vratiti SU - Senta - Kikinda - Zrenjanin - BG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4283 Napisano Avgust 31, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta ima da se vidi od Bg do Su? To strikntno auto putem i sto pre! Ne znam sta bih mogao videti okolo a da je vredno paznje i da nije pravo ko strela.Ima smisla, i ja najčešće tako, kao da smo prestali da uzivamo...pa najčešće ako imam vremena gledam da izbegnem APIma usput šta da se obiđe ali onda nije dovoljno 3-4 sata...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 31, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim da ubacim auto put kad se vozim negde, izmedju ostalog, dakle ne samo autoput svakako. Skoro sam isao ka Ljigu, isao ovim novim autoputem uzivanacija. Nema semafora, nema guzvi, put na nekim deonicama blago krivuda za razliku od npr puta do Subotice. Predeli ok, sobzirom da je ipak autoput u pitanju. Presretaca nema, bar ih nisam video. Al zato nazad Ljig, Lazarevac, Beograd magistrala blago reci katastrofa. Desetine i desetine kamiona jedan za drugim, stajanja,semafori, kolone automobila itd. Taman preteknem par kamiona i reko ajde sad malo da se vozim kad ono drugi ispred i sve ponovo i tako u krug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Avgust 31, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan ^ Mora tako, Šljiva je tamo.... Jedina slika od celog trougla navedenog iznad: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Avgust 31, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, pilip88 je napisao: @Woz38 imam neka 3-4 sata za povratak. Može i predlog za više različitih tura s obzirom da ću često ići za Suboticu. Naravno, idem samo lagano, nigde ne žurim a i svestan sam koliko sam još uvek zelen Po Bg-u samo polako i bez nerviranja ako je moguće @MF uf sladoled u Odžacima, čuo sam svašta lepo ali nikako da probam, možda je sada trenutak Obidji Palić, ali to je Subotica manje više. Imaš i obnovljenu sinagogu u centru. Vredi videti. Centar je lep, nova fontana, nevidljiva. Nema šta videti...lol Ovako okolo Sombor, Apatin, Ada i Tisa, imaš ovaj Pačir lilavo L○L Zobnaticu(mada nisam bio skoro), ako voliš konje ergela Kelebija, lepo da se prođe, što je neposredno pored graničnog prelaza, Oko NS imaš i više mesta. Fruška ti može biti i nekoliko sati. Petrovaradin .... I pogledaj temu o plažama(vodama)ravnice.... Flegma sam ja, dok ne vidim ženu za volanom koja bi da me ubije....;) šalim se ali uglavnom vozači ženskog pola izvode nešto po putu. Jedna me danas skoro isekla.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 216 Napisano Septembar 1, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uf ljudi, hvala na predlozima, sastavicu nekoliko različitih putanja pa ću svaki put kada se vraćam ići drugim putem. Taman da lepo upoznam Vojvodinu @Woz38 i ja sam pre neki dan imao duel sa jednom gospođicom u Alfi, nikako da se odluči da li bi da vozi levom ili desnom trakom ali dobro, nije bilo strašno, imam dosta iskustva u kolima pa mi se odmah upalio alarm za ludake. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 216 Napisano Septembar 1, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Woz38 je l si BMW-a kupio skoro u Beogradu? Liči mi na jednog koji je bio u oglasima, baš lep. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Septembar 1, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, prvi motocikl moj. Iz BMW, pa Swiss pa BG, valjda treći vlasnik sam. Zainteresovan? Možda ga na kraju sezone prodam. Kupiću nešto drugo sledeće sezone. Možda noviji BMW. Ja nisam bio vozač pre A kategorije, imah AM ali nikad nisam redovno vozio. Učim i malo izludim na žene i njen način vožnje na četri točka, čast za one koje znaju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 216 Napisano Septembar 1, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, video sam ga u oglasima i razmišljao sam da odem da ga pogledam ali mi je bio malo skup. Nisam zainteresovan, kupio sam pre jedno 3 nedelje versys 650, isto prvi motor, za sada mi odlično odgovara tako da ne planiram uskoro da ga menjam. Jedan od najlepših f650gs koje sam viđao po oglasima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Septembar 1, 2020 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, drmilan_ said: Ma sta ima da se vidi od Bg do Su? To strikntno auto putem i sto pre! Ne znam sta bih mogao videti okolo a da je vredno paznje i da nije pravo ko strela. Ima svašta. Ali treba gledati. I ne mora biti pravo ko strela. Sve zavisi koliko imaš vremena i koja su ti interesovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 149 Napisano Septembar 1, 2020 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan https://goo.gl/maps/yUfD2zDogK94L3z29 Da ne pričam previše, prilažem ti predlog puta od SU do BG. Najvredniji deo je po Fruškoj Gori. Pozdrav Од Суботица до Београд – Google мапе.pdf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 216 Napisano Septembar 1, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @jovan.v hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Septembar 1, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, pilip88 je napisao: Pa da, video sam ga u oglasima i razmišljao sam da odem da ga pogledam ali mi je bio malo skup. Nisam zainteresovan, kupio sam pre jedno 3 nedelje versys 650, isto prvi motor, za sada mi odlično odgovara tako da ne planiram uskoro da ga menjam. Jedan od najlepših f650gs koje sam viđao po oglasima Ja sam ga dodatno ulepšao, sarkazam... Opet levi retrovizor se klima, navoj/i opet navoj, neko iz SU da pravi terminatore? Tečnim metalom da ga učvrstimo. Ja sam trebao KTM ali moram ja BMW. Koristimo neko rasterivač djavolova po putu? Duvljači i ostalih nedvonožnih stvorova? Moj vulkanizer mi reče da se koristi, on je umalo u srnu skoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Septembar 9, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Bio do SU? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 216 Napisano Septembar 9, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, dva puta Oba puta sam na tamo išao autoputem, a u povratku prvi put Subotica - Bačka Topola - Feketić - Srbobran - Sirig - Novi Sad - Iriški Venac - Irig - Ruma - autoputem Beograd. Drugi put mi je bio bolji: Subotica - Bačka Topola - Vrbas - Zmajevo - Rumenka - Novi Sad - Iriški Venac - pa skrenuo levo ka Čortanovcima - Indjija - Pazova - Batajnica - Beograd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 216 Napisano Septembar 9, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan U suštini nisam ni stigao da proučim predloge već sam pustio da me put vodi Za sledeći put ću malo bolje isplanirati. Definitivno najbolji deo puta je Fruška gora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 216 Napisano Septembar 9, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za početnika kao što sam ja je onaj jednosmerni deo puta na Fruškoj gori malo problematičan kada se prolazi prvi put, ali drugi put je već bilo pravo uživanje Jedva čekam da ponovim turu. Videcu kada nadjem vremena iz Beograda pravo na Frušku goru pa da se vozim tamo par sati, baš mi se svidelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 216 Napisano Septembar 9, 2020 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Woz38 Je l si išao za BG? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...