GREENTOOTH 0 Napisano Avgust 13, 2008 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neka mi neko otvori oci.Stvar je u sledecem:upaljen motor na leru "puca" u izduv,sa povucenim sauhom ne,kad se doda gas ne.Filozofirali nas dvojica ,trojica te ventili,te svecice ,te karburator,te paljenje,ali odakle poceti ???Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Great ATuin 4 Napisano Avgust 14, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: cogito ergo Taurunum Motocikl: Suzuki GSX 600F Slingshot Prijavi odgovor kao problematičan To se desavalo kod mog buraza isto na EN500... Isto je puco samo na leru bez sauha... I jedan cilindar i izduv se vise grejali. Kod njega su vakumi na karbovima bili na sve strane. Jedan iznad -0,2 drugi ispod -0,4 (a dozvoljno odstupanje je tipa 0,02) totalni raspad... Kad smo ih nacinculirali i pucanje prestalo.... A da ne pricam kako sad vuce... ko 500cc I proveri da li imas cep na pipi za vakum na karbu... na drugom karburatoru je tu crevo sto ide u slaninu na rezervoaru... Jeb'ga ja se vezo za taj vakum... naravno da moze biti sijaset drugih stvari (pi, pi, pi, da ne ureknem), al ovo kazem iz licnog iskustva, i mi smo lomili glave dok ovo nismo uradili pa je prestalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Avgust 14, 2008 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne poznajem taj motor ali uradio bih prvo podesavanje tajminga paljenja ako je moguce pa onda podesavanje smese na leru. Verovatno je siromasna smesa ili se ista ne pali u pravom trenutku. Srecno! E, da sad sam procitao sta je Great A'Tuin poslao dok sam kuckao ovo. Ako je tako, moraces da nadjes vakumetar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GREENTOOTH 0 Napisano Avgust 14, 2008 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,hvala.Ako neko od Valjevaca bude citao ovo,nek mi javi ko ima ovaj kuro ovaj vakumetar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Avgust 15, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nisam baš stručan (smatram se ekspertom) ali ako imaš volje i minimum znanja, skini karburatore, očisti ih, pregledaj nivoe goriva, a zatim vizuelno namesti klapne na karburatorima da seku na pola rupicu od lera. Zavrni šraf od lera šestinu kruga i vrati karburatore na mesto. Proveri kako stoje crevo i čep vakuma, proveri membrane na karbovima, a stavi i nove svećice i proveri kablove i kape. Ako je sve ovo u redu, neće pucati dok se ne budeš igrao sa run/stop dugmetom(nadam se da nisi baš tolika budala) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Great ATuin 4 Napisano Avgust 18, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: cogito ergo Taurunum Motocikl: Suzuki GSX 600F Slingshot Prijavi odgovor kao problematičan sinoc sam saznao jos sedno mogucnost... nemam pojma sta znaci i na sta se misli, kaze ovako... 'otisla ti membrana na auspuhu' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Druže provereno, našteluj karburatore vakummetrom i rešićeš problem,skokni do Lazarevca pa ćemo rešiti problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...