Boris_LION 1404 Napisano Avgust 13, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je moja kaciga ... AGV , Valentino Rossi 46 Replica ... Izgrebana je sa leve strane (moze se videti na slikama) , ima skroz crni vizir iii to je to ... a evo i slikica a da ... 120 evrica ... cena je ja mislim ok ... nemojte da me ispravljate ako gresim ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Jos kad bi napisao koje je velicine kaciga ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Avgust 13, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan joj sorry L je velicina .... izgleda mala na slici zbog monitora koji je malo poveci ... ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan joj sorry L je velicina .... izgleda mala na slici zbog monitora koji je malo poveci ... ) Kolko god ona izgledala mala,ona je meni velika ;D jedino da probas da je slikas pored nekog jos veceg monitora, ne odgovara mi L velicina,jbg.Poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Avgust 13, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan na veliku zalost ne postoji veci monitor od ovog ;D Jbg ... L je za prave glavonje kao sto sam ja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Avgust 13, 2008 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko je to L u cm,pise na onoj tablici oko 60 cm,pa reko da se mozda nije skupila malo od nekog pranja ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Avgust 13, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan hehehe ... nije nije ... meni je obim glave 60 ... tako da ti je velika verovatno :-\ Ajde bre ljudi sta vam ... zar se niko ne lozi na Rossija ? da li sam ja jedini zaludjenik bio kada sam je kupovao ?? )) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Avgust 16, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 100e .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Avgust 16, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imash druzhe i beli vizir? Jel unutrasnjost istroshena jako? I reci mi jel su ove ogrebotine od nekih sitnica tipa pala sa motora i to ili je bila u dodiru sa asfaltom ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Avgust 23, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Nemam beli vizir , samo ovaj crni , kaciga je pala sa motora na beton :-\ Evo slika unutrasnjosti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Avgust 26, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Prodato nashem clanu Milketu ... Neka te sluzi extra kao sto je i mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...