Robilaza 11 Napisano Avgust 27, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Bajmok Motocikl: Honda Shadow vt 600c Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Odnedavno sam vlasnik jednog lepog primerka Honde VT 600 Shadow. U potrazi sam za nekim manjim i elegantnijim sissy bar-om. Posedujem fabricki ali mi se ne svidja kako izgleda na motoru, previsok je i (po mom ukusu) narusava liniju motora. Da li neko zna gde se moze naci manji naslon za suvozaca ili da li neko moze napraviti, takoreci po meri? Nesto poput ovoga: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2664 Napisano Avgust 27, 2020 Drug član, 4768 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ма најбоље је да га нема уопште.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robilaza 11 Napisano Avgust 27, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Bajmok Motocikl: Honda Shadow vt 600c Prijavi odgovor kao problematičan Supruga se na zalost ne slaze. A i mnogo je udobnija voznja za oboje sa naslonom. Kada bih se vozio iskljucivo sam sigurno ne bih ni razmisljao da kupim sissy bar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Avgust 29, 2020 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan manji ili nizi nece valjati jer onda nece lezati na ledjima kako treba, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2664 Napisano Avgust 29, 2020 Drug član, 4768 postova Prijavi odgovor kao problematičan Не бих рекао да је подупирање на њему од стране сувозача пријатно за возача.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robilaza 11 Napisano Avgust 30, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Bajmok Motocikl: Honda Shadow vt 600c Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, john314 je napisao: manji ili nizi nece valjati jer onda nece lezati na ledjima kako treba, Mislim da to nece biti problem. Ne mora da se nasloni u potpunosti, dovoljno je da malo podupre donji deo ledja. To je bar teorija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...