Woz38 147 Napisano Avgust 31, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Gde je ta Jegrička? Zvuči zanimljivo. Možda bude prilike još ovog leta... Kišica danas na severu.... Na ovoj slici je i lepši.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8067 Napisano Avgust 31, 2020 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan U južnoj Bačkoj.... Nekada je bila rečica a sada je deo kapilarne mređe DTD kanala. Počinje negde kod Despotova, kraj Bačke Palanke, a kod Žablja se završava ulivajući se u Tisu. Kao mlađi sam mnogo puta pecao na Jegričkoj, skoro uvek kod Siriga i Temerina jer mi je tu bilo najlakše da dođem mopedom. Lovio se uglavnom sitniji karaš, a s jeseni je znala da lepo radi štuka. Kod Temerina ima restoran sa prenoćištem, može da se iznajmi i čamac, posmatraju ptice, rekreira... Godine 2005. proglašen je Park prirode "JEGRIČKA". Парк природе Јегричка – Покрајински секретаријат за урбанизам и заштиту животне средине WWW.EKOURBAPV.VOJVODINA.GOV.RS Kod Žablja je je isto lepo, postoji plaža, ribnjak, zatvoreni revir za pecanje, vikendice koje se mogu iznajmiti... Tu je Jegrička malo šira jer ulazi u svoju "deltu" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Avgust 31, 2020 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Evo informacija sa Wikipedie... U Gospođincima ima jedna mini plaža koja je uređena pre par godina. Mislim da ima i u Žablju, ali nisam siguran. Voda je dosta čista (providi se više od 1m dubine) pa je zato dobila i kategorizaciju i vodi se kao "Park prirode - Jegrička" - za koju naravno treba zasebna ribolovna dozvola... Јегричка — Википедија SR.WIKIPEDIA.ORG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Avgust 31, 2020 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, DraganNS je napisao: U južnoj Bačkoj.... Nekada je bila rečica a sada je deo kapilarne mređe DTD kanala. Počinje negde kod Despotova, kraj Bačke Palanke, a kod Žablja se završava ulivajući se u Tisu. Kao mlađi sam mnogo puta pecao na Jegričkoj, skoro uvek kod Siriga i Temerina jer mi je tu bilo najlakše da dođem mopedom. Lovio se uglavnom sitniji karaš, a s jeseni je znala da lepo radi štuka. Kod Temerina ima restoran sa prenoćištem, može da se iznajmi i čamac, posmatraju ptice, rekreira... Godine 2005. proglašen je Park prirode "JEGRIČKA". Парк природе Јегричка – Покрајински секретаријат за урбанизам и заштиту животне средине WWW.EKOURBAPV.VOJVODINA.GOV.RS Kod Žablja je je isto lepo, postoji plaža, ribnjak, zatvoreni revir za pecanje, vikendice koje se mogu iznajmiti... Tu je Jegrička malo šira jer ulazi u svoju "deltu" Okinusmo istovremeno Nisam ni znao da ti imaš ribolovačku prošlost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woz38 147 Napisano Avgust 31, 2020 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW F650 GS (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi da sam pitao a ne guglo i wikipedisao... možda se odvezem tamo negde, lepa mi BP, beh biciklom 2015te. Mada u Žablju nisam, možda tamo prođem, mada me strah starog puta malo...danas mi grlice/golubovi proleteli tik ispred slomljenog vizira.... eh to pecanje, neko baš ima vremena vratite ribu? Ja mornar ali ne i ribar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...